6 måter å unngå snyltere på Halloween

Lei av at ringeklokka blir kraftig misbrukt av smålubne godtegnomer? Her er seks triks for å unngå at det skjer igjen!

Publisert Oppdatert

Halloween er i kveld. Dermed vil døra di bli nedrent av utkledde unger som krever godteri i bytte mot at de ikke ramponerer hjemmet ditt. Men hva om du vil beholde all godisen selv, og det uten at ungene tar hevn? Her er noen fine tips:

1: Barn er opptatt av å skille seg ut. En hermegås vil derfor slippe billig unna neste gang det er tid for knask eller knep.

 (Kine B) (Kine B)2: Å gi bort andre ting enn godteri pleier som regel å sette en liten demper på stemningen. Frukt er bra, gammel frukt er bedre.

 (Kine B) (Kine B)3: Halloween er et relativt nytt fenomen i Norge. Om du later som om hele tradisjonen er ukjent for deg, vil folk fort la deg være i fred!

 (Kine B) (Kine B)

4: Alder er intet handicapp når det kommer til kostymer. For å skape et ekstra inntrykk kan man velge å gå for noe litt dristigere enn forventet.

 (Kine B) (Kine B)5: Ingen kan anklage deg for å være for skummel på Halloween. Selv ikke om du får takkekort fra bleieprodusenter etterpå.

 (Kine B) (Kine B)6: Er man av den litt eldre garde finnes det helt egne triks for å skremme vekk små søtmumser. Å imitere slag eller hjerteinfarkt pleier å gjøre susen.

 (Kine B) (Kine B)

Så nå vet dere at det finnes måter å unngå slitsomme byttinger på døra år etter år. Trikset er å gjøre et skikkelig førsteinntrykk. På den måten kan dere lene dere godt tilbake i godstolen med snopet plassert i egne never uten å måtte skru av lyset eller trekke for gardinene hver gang det er tid for Halloween.

Har dere metoder som ikke er nevnt i denne artikkelen vil vi gjerne høre om dem i kommentarfeltet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen