5 ting som burde skje på bakvendtdagen.

I dag er det skuddårsdag, hvor kvinner skal fri og griser kan fly. Her er fem andre ting som burde skjedd i dag...

Publisert Oppdatert

Skuddårsdag er en slags bakvendtdag på enkelte områder, for eksempel når det gjelder kvinner og frierier. Med dagens skilsmisse- og utroskapsstatistikker er dette kanskje ikke noe å trakte etter. Derfor fikk det oss til å tenke: Hva hvis noen nyttige ting fungerte etter bakvendtlandprinsippet i dag? For eksempel:


1 Anti-sexmasdagen
Dagbladet.no skriver en artikkel om hvordan man kan ha et godt sexliv, selv om man ikke kan Kama Sutra baklengs og aldri har hørt om tantra. Illustrasjonsbildet er av et par lubne, halvnakne menn.

Vi skjønner vel egentlig hvorfor dette er en dårlig ide.... Vi skjønner vel egentlig hvorfor dette er en dårlig ide....2 Utelivsdagen
Ølsalget er åpent fra 18.00-09.00. Alle utesteder er fulle av sleske damer med dårlige sjekkereplikker som higer etter å spandere øl.

Eller, glem vakre. De kan se ut hvordan de vil så lenge ølen er kald! Eller forresten, glem sjekkereplikkene. Bare kom med ølen!3 Den litterære høytidsdagen
En rekke fotballstjerner leser en bok -riktignok en barnebok, men fortsatt en stor prestasjon- og går derfor flere timer i strekk uten å twitre.

Enkelte trenger kanskje mer enn en dag på Enkelte trenger kanskje mer enn en dag på å komme seg gjennom "Mamma mø aker kjelke".4 Samfunnsdebattdagen
En artikkel om manglende sykkelstier ved en barneskole i Arendal, blir ikke fulgt opp med innvandringsdebatt i kommentarfeltet.

En direkte konsekvens av regjeringens innvandringspolitikk... (Bygdeposten.no) En direkte konsekvens av regjeringens blåøyde innvandringspolitikk... (Bygdeposten.no)5 Samferdselsdagen
Du får penger for hver bomstasjon du passerer, staten betaler bensinavgift til deg, og ekstrautbetaling om du kjører med piggdekk i store byer.

Hva mener du med skadelig for lufta? Den har jo air-condition! Hva mener du med skadelig for lufta? Den har jo air-condition!


Det er garantert en rekke andre ting som burde skjedd i dag. Luft dine dagdrømmer i kommentarfeltet!

Flere fine fakta:

20 ting du ikke trenger å vite
Men som du likevel kan briljere med på fest.

10 ting som ikke kurerer influensa
Den beste medisinen er ikke nødvendigvis den som hjelper...

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen