Sex og samliv:

5 ting en kvinne mener når hun sier NEI

Vi danser jenka rett ut i minefeltet...

Publisert Oppdatert

Det skal ikke så mye til for å glede en mann. Si "ja" til ham innimellom, så er det greit.

Men det skjer så sjeldent at vi menn er nødt til å tolke de forskjellige nei-ene for å se om det har sneket seg inn et ja der likevel.

Mange av oss vil likevel heller foretrekke å krabbe inn i ett jervehi innsmurt i leverpostei, før vi begir oss ut i katastrofeområdet mellom "nei" og "kanskje". Derfor lar vi stort sett heller være å prøve, og tar rett og slett et "nei" for et "nei". Men det viser seg jo å være galt det også. Så hva skal en stakkar gjøre?

Frykt ikke, forvirrede venner! Denne artikkelen vil geleide dere trygt gjennom fallgrubene, og gi deg den nødvendige ballasten du trenger for å kunne tolke enhver nei-situasjon.*

5: Hun mener egentlig "ja"

Scenario: Hun virker gretten. Du er ikke helt sikker på hva du har gjort galt. Det kan ha noe med å med å spille Playstation i stedet for å huske bryllupsdagen. Det er egentlig ikke så viktig. Det viktige er at du spør om det er noe i veien. Hun vil sannsynligvis svare "nei". Som betyr "ja". Det er opp til deg å vite hva som er i veien, og en garantert måte å få henne sur på er å spørre om hun er sur. 

Eksempel:
– Er du sur?
– Nei.
– Har du lyst til å bli sur?"

4: Hun mener egentlig "Du sover på sofaen denne uka"

Noen ting er mer risikofylt enn andre. Desarmering av veibomber mens man hikker rangerer rett under å spørre fruen i huset om har mensen når hun er litt grinete. Nok en gang ser vi på et scenario der du i utgangpspunktet ikke helt vet hva galt du har sagt, men ender opp i shitten. Tommelfingerregel: Alle spørsmål som involverer blødninger man ikke kan sette plaster på, er feil.

Eksempel:
– Du ser ikke så feit ut som vanlig... Har du slanka deg?
– Hva i helv...
– Hvorfor så sur, a? Ha'rru mensen, eller?

3: Hun mener egentlig "ikke nå"

Det er en tid for alt. Og den tiden er som regel alltid en annen gang. Dette gjelder spesielt sengehygge. Men man kan øke sjansen for score ved å time spørsmålet riktig.

God timing: En fredagskveld etter grændisen og med tre glass bag-in-box i systemet.

Ikke så god timing: I det hun står på farta til en gynekologtime.

 

2: Hun mener egentlig "Jeg ringer politiet!"

Du står ved bardisken og ser ei du kunne tenke deg å bli litt bedre kjent med, ved å forhøre deg litt om deres utevaner. Dersom hun skriker som en luftvernsirene og fomler i veska etter pepperspray, før du har fått sagt mer enn "Heisann", er det sannsynligvis at det ikke kimer bryllupsklokker i deres fremtid.

Eksempel:
– Hei, søtnos! Er du of...
– Graaaaghh!!
– te ute på permisjon fra lukket avdeling?

1: Hun mener egentlig NEI. Men vi vet ikke hva hun mener!

Denne er den mest vanlige og den mest forvirrende, fordi det er et spørsmål som strengt tatt ikke krever et nei-svar. Vi vet ikke helt hvordan man skal takle dette, men sannsynligvis bør du trekke deg rolig tilbake, uten brå bevegelser og heller forsøke en annen inngangsvinkel.

Eksempel:
– Lyst på thaimat eller italiensk i dag?
– Nei!
– Øøhhh... Okay. Jeg går og setter meg i kroken her borte, jeg...

*Just for the record: Vi aner virkelig ikke hva vi snakker om, og aldri har vel uttrykket "Ikke prøv dette hjemme" vært mer passende.

Et spørsmål du garantert bør svare ja på:

Abonnére på Pondus?

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning