I folkeopplysningens navn:

5 ting du ikke visste om våren

Jordkloden har endelig funnet riktig vinkel i forhold til sola. Gratulerer!

Publisert Oppdatert

Vi tar sjansen og erklærer våren for ankommet. For mange er denne tiden en åpenbaring av typen: Jøss, jeg er jo egentlig et ganske positivt menneske. For andre er det en åpenbaring av typen: Jøss, jeg er fremdeles ekstremt pollenallergisk. Her er en del andre ting som skjer om våren.

Psykiatrisk frislipp
Hver vår skriver psykiatrien ut en rekke folk som er sprett gærne, men forholdsvis harmløse. Dette er grunnen til den store mengden middelaldrende menn i sykkelshorts som plutselig dukker opp på gata.

Modellbyråene tar fri
Dette innebærer at en mengde pene damer, som har vært innestengt i et fotoatelier hele vinteren, plutselig befinner seg på det samme fortauet som deg.

Kuene streiker
Hver vår streiker kuene for bedre juridiske rettigheter. Derfor dobles prisen på is.

Ølen blir bedre
Øl som gjennom hele vinteren smaker som den er laget av gjæra fiskeolje og helmelk fra 70-tallet er plutselig helt grei å drikke. Så lenge man er ute vel og merke.

Koffein i drikkevannet
Et lite kjent faktum om vann, er at det muterer i kontakt med sollys og blir koffeinholdig. Dette er grunnen til at mennesker, som hele vinteren har investert 60 timer i uka på å bli bedre kjent med mønsteret i sengefjærene, plutselig kan klare seg på tre timer søvn mellom utvidet utepils og ny arbeidsdag.


Vet du om andre merkelige ting som skjer om våren? Opplys folket i kommentarfeltet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning