Light, camera, Action:

5 suverene auditions

Det er det lille ekstra som skiller filmstjernene fra oss vanlig dødelige.

Publisert Oppdatert

Som skuespiller er man nødt til å begynne på bånn. Men selv når man har nådd toppen, må man gå på auditions.

Auditions, eller prøvespilling for roller, er visstnok noe av det skuespillere hater mest med jobben sin. Det kan være like ydmykende som nakenbading i altfor kaldt vann, eller man kan gjøre det til en skikkelig sjarmør-etappe, der du eier rommet du sitter i.

Her er noen kule videoer der filmstjerner prøvespiller for roller de fikk. Det er lett å se hvorfor de fikk rollene.

Steve Carell: Anchorman Steve Carell har gjort det bra i den amerikanskje utgaven av The Office, mens hans siste filmer har vært bleiemat. I gjennombruddet Anchorman spilte han en værmelder, som var tettere enn en tesil full av snørr.

John Belushi: Saturday Night Live John Belushi var en av de morsomste mennene i Saturday Night Lives historie. Han levde hardt og døde ung. Allerede i auditionen for Saturdar Night live, får man et hint om en komi-gigant i emning (og om nesesnufsingen betyr noe - hvordan det ville gå med ham senere...)

Russel Brand: Forgetting Sarah Marshall Russel Brand ser ut som en tulling med tidenes verste pulesveis, og han er gift med Katy Perry, noe som er gode grunner til å hate ham. Problemet er at han er hysterisk morsom, noe denne improviserte scenen viser.

Seth Rogen: Freaks and Geeks: Seth Rogen er en av Hollywoods hotteste komikere, og har spilt i noen av de største komediene de siste årene. Her viser han sitt lowkey reportoar i en audition for TV-serien Freaks and Geeks. Dette er en oppvisning i det mystiske uttrykket "timing".

Hugh Laurie: House Vi som er litt opp i årene, kjenner engelske Hugh Laurie (Jepp, han er engelsk!) fra sine roller i Blackadder. Her gjør han det som har blitt hans signaturrolle og bitterhetens ansikt: Gregory House.

Noen vi har glemt? Prøvespill i kommentarfeltet, da vætt!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning