Back in blekk:

5 steder menn aldri skal tatovere seg!

Merket for livet, ok. Men vil du være merket som skroting?

Publisert Oppdatert

Tatoveringer er litt som internett. Det blir mer og mer utbredt og det har kommet for å bli.

Men hvor tatoveringene har kommet for å bli, er en ganske viktig diskusjon. For en ting er å merke seg for livet. En annen ting er å merke seg som en total premieskroting (Seriøst, vil noen virkelig se ut som en blanding av et brannskadeoffer og ei bavianræv?).

For de av dere som lurer på hvor man ikke skal tatovere seg, har vi kommet opp med følgende sjekkliste. Har du vurdert å tatovere deg på noen av disse stedene, bør du skjerpe deg:

5: Midt i fleisen

Alltid klar for landskamp!
Alltid klar for landskamp!

Det er lite som sier "Ikke finn på å ansette meg!" som en pent utført ansiktstatovering. Det som er et søtt lite særpreg i ansiktet på Mike Tyson, er et en innstilling om brev og besøksforbud for de fleste andre. Selv om det er fristende, så styr unna.

4: Korsryggen

De såkalte tramp-stampene er i utgangspunktet perfekt for at vi menn ganske enkelt skal kunne skille eventyrlystne rabagastpiker fra søvndyssende veggpryd. Og det er helt greit. Det som ikke er greit er når du som mann finner ut at du skal trekke oppmerksomhet mot at du er en eventyrlysten rabagastgubbe.

Gjett hvor dvergen Shitty har gjort av seg.
Gjett hvor dvergen Shitty har gjort av seg.

3: Ankelen

Skal du ha tatovering, så skaff deg tatovering. Ikke feig ut med å plassere en liten blekkflekk på det dølleste stedet på kroppen. Du kan ha tatovert portrettet av en skotsk rugbyspiller som spretter ut og gir deg en springskalle, men det hjelper ikke. Ankelen er der tanta di tatoverer på seg den delfinen hun alltid har ønsket.

2: Inni leppa

Dersom du absolutt vil ha blekk i trynet, men har planer om å faktisk beholde en jobb som betaler tresifret, så for all del. Skaff deg en leppetatovering. Vit likevel dette: Du ser ut som en idiot, og alle vennene dine ler av deg bak ryggen.

1: På snurrebassen

Hvis du en vakker torsdag har sittet for deg selv og tenkt "I dag har jeg litt ekstra tid før jeg må hente i barnehagen. Vet du... Jeg tror jeg skal stikke å tatovere tissen min!", så trenger du annen type hjelp enn den vi kan tilby. Mulig du vekker oppmerksomhet blant det motsatte kjønn. Men de som kunne tenke seg å ha seg med deg, burde du strengt tatt styre unna, dersom du ikke vil at snoppen skal bli like grønn og smertefull som den var da du tatoverte den.

Barten skal være på UTSIDEN av overleppa, kompis...
Barten skal være på UTSIDEN av overleppa, kompis...

Det finnes unntak: En gang i måneden kan du få inspirasjon til motiver å tatovere i nærheten av hjertet.

Abonnér på Pondus, da vel!

Andre typer tatoverte snurrebasser får du google etter sjæl.
Andre typer tatoverte snurrebasser får du google etter sjæl.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning