fakta faen:

5 skrotinger du antakelig er venner med på Facebook

Alle på Facebook er ikke skrotinger, men alle skrotinger er på Facebook.

Publisert Oppdatert

De fleste med tilgang til pc i dag er på Facebook. Her kan alt deles av tanker, bilder og videoer, hvilket gjør at vi fort skjønner hvem som ikke er særlig flinke på selvsensur. Her er fem typer folk som skulle holdt seg unna, og du har dem garantert på vennelista!


1: Festløven
Festløven bruker facebook utelukkende til en ting, nemlig å annonsere at det skal drekkes! Festløven er skamløs når det gjelder å legge ut bilder av andres fylleflauser. Så om du skal på fest med en av disse blir garantert tagget i et lite flatterende bilde i løpet av kvelden.

 (Kine B) (Kine B)

Det er ikke vanskelig å identifisere festløvene i vennelista, siden statusoppdateringene deres som regel kun har to bokstaver i seg, nemlig «ØL».

 (Kine B) (Kine B)2: Den nybakte mammaen
Ja du har fått unge, gratulerer! Selv om trangen kan være stor til å fortelle verden at du har trøkket ut et avkom på størrelse med en liten vannmelon, kan det være greit å vente med å legge ut bilder før morkaka er vasket av. Dessuten er det en fin pekefingerregel at ungen neppe er så fin som du tror!

 (Kine B) (Kine B)3: Dramadronninger
Om du har en litt tøff periode i livet, kan du trøste deg med at vi alle har det fra tid til annen. Forskjellen er at normale folk ikke legger ut om privatlivet sitt til Gud og hver mann! Når man møter folk på gata og blir spurt hvordan det går, svarer man automatisk "fint" av ren høflighet. Hvorfor er det da greit å brette ut om utro ektefeller, ekle sykdommer og maniske depresjoner på facebook?

 (Kine B) (Kine B)4: Foreldre og annen slekt
Med mindre du har en hemmelig drøm om å havne på en av disse nettsidene: Aldri bli venn med mamma på Facebook. Så fort du har godkjent venneforespørselen hennes kommer hun til å like alle bilder, poster og kommentarer du legger ut! Det har aldri vært så enkelt å følge opp barna som i dag, og hver dag går vi i fellen ved å tro at kun våre nærmeste ser oss!

 (Kine B) (Kine B)5: Den grenseløse
Sansynligvis kjenner du ikke den grenseløse så godt, men er en av personens 850 nære Facebookvenner. Den grenseløse er den ufrivillig morsomste personen du vet om, hvilket skyldes en herlig blanding av manglende impulskontroll, fungerende tastatur og mobilkamera.

 (Kine B) (Kine B)Konklusjon:
Om du skulle være skyldig i en eller flere av tingene, så er det likevel ingen grunn til å fortvile. Hadde det ikke vært for sånne som deg, hadde internett vært et litt kjedeligere sted. Takk!


Når Kine ikke sender venneforespørsler til nybakte småbarnsmødre, holder hun oss underholdt med sin egen blogg!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen