Helgardering:

5 grunner til at Norge....

Vi aner ikke hvordan det går i kveldens landskamp, selv om vi håper, og har derfor laget en liste for alle utfall....

Publisert Oppdatert

I kveld møter vi Danmark i en kamp som er så viktig at det er umulig å spå utfallet. Derfor helgarderer vi og har laget en liste for hvorfor vi vinner, en for hvorfor vi taper og en for uavgjort.

Vi starter selvsagt med 5 grunner til at vi vinner!

Drillo
har kanskje ikke gått på vannet ennå, men det er vel mest fordi han ikke gidder…?

Danskene er gamle
eller avdanka, eller misfornøyde, eller henvist til benken, eller grinete på spillestilen. Norge er tente og vil til sitt første sluttspill siden Semb!

Vi har Huseklepp og Moa
Det er noe med Huseklepp som er vanskelig å forklare. En evne til å krangle med seg ballen i viktige situasjoner, eller snuble inn i 16-meteren og score på returer. Moa er goalgetter, enkelt og greit!

Riise
har blitt mobba i media og da spiller han alltid dritbra. Han har minst et 30-meters skudd i krysset igjen i karrieren, og det kan jo like gjerne komme i kveld…

Selvtillit
Selvtillit er ofte forskjellen mellom seier og tap, for tida har vi selvtilliten til å vinne på dårlige dager.

Dette var kanskje litt for optimistisk? Klikk til neste side for en dose kaldt vann i blodet!


Det er trist å si det, men vi KAN tape i kveld. Her er fem grunner til hvorfor:


Drillo kan ikke trylle
(selv om han kanskje kan gå på vannet), han kan bare ta ut laget. Mannen er sykt dyktig, men spillerne er fremdeles middelmådige på en god dag….

Danmark har bedre spillere
Grunnen til at enkelte danske spillere sliter med tillit i klubbene sine, er at de spiller for klubber de fleste norske landslagsspillere kun har møtt på FIFA.

Ikke akkurat verdensstjerner
De norske spillerne scorer kanskje mål og får spilletid, men det er fordi de holder til i Danmark, Tyskland, Frankrike, Eliteserien og the wankership. Vår desiderte bestemann er fast på en under middels PL-klubb.

Riise
er tilbake. Og selv om han har arbeidsmoral som en Vorstehervalp i jaktsesongen, har han også evnen til å miste ballen på nøyaktig feil sted....

Vi har for mye selvtillit
Folk tror dette skal bli lett. Danmark i parken, lett? Get real! Etter oppturen kommer nedturen, bare spør alle norske lag….

Dette var kanskje litt for pesimistisk? Klikk på neste side for middels gode nyheter!Det vi tror at vi tror i kveld, (det er så vanskelig å skille tro fra håp) er uavgjort. Her er fem grunner til det:

Begge trenerne er kynikere
og dermed veldig klare over at det viktigste i kveld er å unngå tap.

Spillere vs Taktikk
Danmark har bedre enkeltspillere, men Norge har en taktikk som får mer ut av spillernes begrensete ferdigheter. Det skulle vel oppveie hverandre?

Benkestjerner oppveies av spillende middelmådigheter
Erkeeksempelet her er Bendtner vs Moa. Bendtner er i stand til å score fire, og scorer maks ett. Moa er i stand til å score ett, og scorer minst ett.

Riise skal slå langt
I kveld blir det mange og lange pasninger fra Norge, og antakelig også en del fra Danmark. Vi skal ikke se bort fra at dette blir en stillestående luftkrig, og slike ender ofte uavgjort.

Vi har bedre moral enn Danmark,
men dårligere spillere. Dette skal veie hverandre opp til et hederlig 1-1- resultat.

Dette var våre grunner, men hva mener du? Både forumet og kommentarfeltet er åpent for debatt!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning