Fine tips:

5 gode tips til en regnværsdag

Det er viktig å holde seg i aktivitet når regnet pisser ned.

Publisert Oppdatert

2011 går inn i historien som et av de våteste noen sinne. Det tør vi påstå allerede i september. Det gir grunn til refleksjoner over aktiviteter man kan foreta seg i regnvær.

De senere år har mange vestlendinger flyttet til Østlandet, nettopp for å få bedre vær. En titt ut av ruta viser at dette har hatt like mye for seg som i sin tid flykte fra DDR, for å søke politisk asyl i Nord-Korea. Så hva skal man gjøre?

Hvordan slå ihjel en regnværsdag:

Deng den opp. Sånn rent teoretisk synes det som en enkel sak å slå ihjel en regnværsdag; bare klin den opp i et hjørne og gi den pryl. Dette stopper ved det rent fysiske. Vi prøver igjen:

Konspirér litt :

Regnet høljer ned, kraftmagasinene fylles, og strømregninga kommer til å være like sur som om kraftmagasinene skulle være tomme. Litt dunkle og fuktige omgivelser, gir grobunn til en real konspirasjon om hvem det egentlig er som står bak dette. Er det Illuminati, er det frimurerne eller er det TV3 som trenger kandidater til Luksusfellen? Skulle du trenge litt inspirasjon kan du jo prøve denne, (og du innser at du ikke har konspirert hardt nok).

Lag deg noe godt:

Mye er godt, men er det spennende? Og i det store og hele: Gidder du? Ikke det nei, men prøv å rense sluket på utslagsvasken, legg det du finner der i ei stekepanne, og vips du har laget en banebrytende wok som ingen andre har laget før deg.


Pynt til jul
:

La gå, så er det september i skrivende stund, men det går fort til jul, start forberedelsene allerede nå. Dorullnisser er jo en schläger, og har du fulgt overnevnte punkt, skulle det ikke mangle på råstoffene. Hvis du synes det er litt drøyt å starte med dorullnisser nå, kan du jo lage en tro kopi av Telemark bataljon på parade av samme råstoff.


Puss opp :

På en søndag? Byggevaresjappa er stengt, og Stranda sag & høvleri er konkursbo om ikke lenge. Er dette noe hinder? Nei da, du maler en rumpeball rød, og den andre grønn, så er det bare å lage særegne mønstre på vegger og tak. Skulle du ha cellulitter kan du også skryte på deg batikk på veggene.


Lag et finsk fjernsynsteater
:

Hvor ble disse av? Etter at finnene gikk inn i EU har landet fallert, de drikker kaffe latte og går i dress. Hvor ble det av kulturperler som innbefattet barnegråt, høy oppvaskstabel, grinete kvinnfolk, slitne menn og dunkel belysning? Jo, de er her hjemme hos deg. Sett opp et kamera, og selg filmen til NRK eller YLE.


Flere tips:

• Sugen på hvordan du kan bli en kraftspiller i nettpoker?
• Du har fått deg ny kjæreste. Hvordan overleve første møte med svigers?
• Jobb i offentlig sektor kan være totalt meningsløst. Hvordan sprite opp hverdagen?
• For mange venner på Facebook? 10 enkle måter å miste dem på.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning