LIvet er under bart:

5 gode grunner til å delta i Movember

Rosa sløyfer er vel og bra det, men hallo...

Publisert Oppdatert

Vi går nå inn i bartens måned. Alle herremenn med et snev av skjeggvekst og sans for å støtte gode saker, bør la leppehåret gro. Trenger du noen gode grunner, sier du? Ok.

5: Du ser rett og slett mye kulere ut.
Noen vil kanskje rynke på nesa og si at bart er harry. Men det er feil. Klarer du å gro ut en respektabel overleppemark, så vil alle se på deg med et helt annet syn. Alle gutter kommer til å se på deg med en blanding av respekt og sjalusi. Og jenter vil falle som fluer av din nyfunnede autoritet.

4: Du kan sammenligne deg med storheter som Albert Einstein, Charlie Chaplin, Che Guevarra og (kremt) Josef Stalin. Ingen av de var noe kjent før de fikk barten sin, etter du har fått din, er det bare å vente på at inspirasjonen til stordåd skal komme. I motsetning til barten, kommer den av seg selv.

3: Burt Reynolds
Ja, vi vet at det kunne gått inn under forrige punkt. Men hey... Burt Reynolds!

2: Du vil aldri bli spurt om legitimasjon og du blir servert først.
En mann (uansett alder) med god bartevekst, vil automatisk utstråle så mye autoritet at enklere sjeler automatisk underkaster seg barten og dens røkter.
Du får kjøpt all alkohol du ønsker deg, og kommet inn på alle utesteder du vil. Og ikke minst i barer, så er det bare å stille seg opp, og bartenderen vil automatisk komme til deg. Dratt dit av bartens hypnotiske kraft. For når du ser nærmere på ordet bartender, er det jo egentlig bart-ender

1: Lemmy.
Fucking Lemmy! Okay. I følge reglene for Movember er ikke Lemmys ansiktspryd en bart. Men det driter vi i. Det er Lemmy. Han lager sine egne regler.

Bli med på Pondus' Offisielle Bartelag og støtt en god sak!

Bartemusikk:

</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen