Toppidrett er et relativt begrep:

5 fotballspillere som er best med vom!

Publisert Oppdatert

Brasils store sønn Ronaldo har lagt fotballskoene på is for godt. I den anledning har vi tatt en titt på noen fotballspillere som fylte ut trøya godt.

En av de fineste tingene med fotball er sportens allsidighet.
Mens man i andre idretter enten må være minst 2 meter høy, maksimum 54 kilo, eller allergisk mot underholdning, kan det i fotballen være rom for alle de ovenstående karakteristikker. (Men kanskje helst ikke alle på samme person)

Her kommer fem spillere som kanskje ikke ville fått stående applaus av olympiatoppens ernæringsfysiologer, men som var svært gode i fotball likevel.

Ronaldo Luís Nazário de Lima

På slutten av sin karriere har vår venn Flode blitt heftig kritisert for sitt utseende. Selv sier han at han har en stoffskiftesykdom. Vi sier at hvis du har scoret flere mål i VM enn Gerd Müller, så kan du se ut som Jabba the Hut på steroider og fremdeles tre på deg en hvilken som helst drakt med stolthet. Han la dessverre opp i går, men før det ga han oss scoringer som denne:

Frank Strandli

Frank Strandli er en norsk 90-tallshelt
som gikk under tilnavnet Feite-Frank. Han var kjent for å være glad i cola (den på flaske, i motsetning til sin lagkamerat Myggen), hvilket kan ha vist seg på utseendet hans. Men uavhengig av matchvekt var Strandli en måljeger som blant annet scoret 34 mål på 64 kamper for Lillestrøm, fikk 24 landskamper og også scoret i Premier League for Leeds.

Paul Gascoigne

Selv når Gazza var veltrent så han mer ut som en utkaster på en lokalpub i Hull enn en fotballspiller. Men en av tingene som gjorde ham spesiell, er at han kunne gjøre ting som dette på rutinebasis:Diego Armando Maradona

Var fra naturens side utstyrt med ekstremt talent, Guds hånd og fysikk som en biljardkule. Dette var slett ikke en ulempe da mannens beskjedne høye, kombinert med kompakt fysikk ga ham et tyngdepunkt på høyde med gresstråene. Alle har vel sett denne før, men det går ikke an å se den for mange ganger:

Neville Southall

Fotballkeepere trenger ikke være slanke, hvilket Southall beviste til fulle. Han så mer ut som han drev med dart på hobbybasis enn verdens beste idrett på fulltid. Men til tross for, eller kanskje på grunn av, sitt noe korpulente ytre hadde Southall det viktigste en keeper kan ha: Ro og lav tabbefaktor.


Har du flere eksempler på spillere som er mye bedre enn de ser ut til? Del dem med oss i kommentarfeltet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen