5 fine ting folk kan si til deg.

Men bare når det er de riktige folkene som sier dem....

Publisert Oppdatert

Et enkelt lite utsagn kan si veldig mye mer enn de få ordene det består av, men det avhenger av hvem som sier det. Derfor er det bare avsender som avgjør om disse utsagnene er det beste eller verste du har hørt denne dagen:


1 Jeg finner ingen hull.
Dette er et veldig pent utsagn, så lenge det kommer fra tannlegen. Får du den derimot på telefon fra tannlegens sekretær, får du leve på suppe noen dager til.


2 Jeg spanderer.
Dette er i utgangspunktet ren poesi. Med mindre personen som sier det fortsatt skylder deg penger fra forrige gang han sa det...


3 Dette gikk jo skikkelig fort!
Enten du har vært gjennom en løpetest, lesetest, eller noe midt i mellom, er dette musikk i dine ører. Kommer utsagnet fra en politimann med lasermåler, føler du deg ikke like musikalsk.


4 Det er lenge siden jeg har ledd så godt!
Dette er en livsberikende kommentar vi av og til får fra dere lesere. Noen av oss har også hørt den fra en saksbehandler i skatteetaten, det var ikke like berikende.


5 Det går greit. Slikt kan skje med alle!
Denne fikk jeg høre av en billettkontrollør en gang, det var det beste noen hadde sagt til meg på lenge! Det er ikke fullt så positivt når det kommer fra en jente. Har jeg hørt... Host.


Flere lister:

20 ting du ikke trenger å vite
Som du fortsatt kan briljere med på fest.

10 ting man bare gjør i fylla
Og som de neppe er de lureste tingene du har gjort.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen