Fine tips:

3 kostymer som gjør Halloween til en familiefest!

Når Sexy Ebola og Sexy IS-soldat er for drøyt, hvordan skal vi kle oss ut til Halloween da? Vi har svarene.

Publisert Oppdatert

Ah, halloween! Denne kvelden der det er totalt akseptabelt å la barna motta godteri fra fremmede, helt uten forbehold!

I utgangspunktet er vel Halloween for de yngste, men stadig flere voksne liker å kle seg opp i snuskete utgaver av ting som burde forbli ubesudlet.

Men hvorfor ikke kombinere dette?  I dagens samfunn, der alt går så fort, føler vi alle oss som en del av den gamle sangen til Finn Kalvik (du vet den "aldri ride ranke og vuggesang"). Men knasking og kneping sammen med unga gir en gyllen anledning til litt bonding for realz.

Så er det eneste problemet - hva skal man kle seg ut som, for virkelig å sette preg på dagen, både for deg selv, barna og nabolaget? Vi har tenkt for deg, og dette er det vi kom frem til:

Sexy katt og kattunge
/images/upload/files/610/077/21777/slutkit

For alenemødre er dette en flott anledning til å sjekke sivilstatus til samtlige menn i området. I tillegg får man jo vist frem seg selv og avkommet. Hvorfor er det kun ungjentene som skal kunne kle seg ekstra vampete?

Sexy Karriékvinne og hennes valg
/images/upload/files/610/077/21777/2

Er du fornøyd med livet ditt? Skulle du kanskje ønske at ting var annerledes? For eksempel at du ikke ble gravid på videregående med en mann som viste seg å være en notorisk utro sosiopat med sans for hjemmebrent og trekkspill? Vel i dag er dagen for å slippe seg løs og være hvem du vil!

Sexy Prest og altergutt
/images/upload/files/610/077/21777/4

Der kvinner velger å kle av seg, har også menn behov for å kanalisere sin indre gris på Halloween. Dette gjøres ofte i form av prestekrager og munkekapper. Hvor kult hadde det ikke vært å hatt en liten gutt i bånd kombinert med dette kostymet?

Kine B har sin egen blogg, der hun lager drøye artikler. Et av kostymene hennes ble for drøye til å publisere her på siden. Men hun har lagt det ut på bloggen sin. Sjekk vitsen som ble for drøy. selv for oss her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen