Hurra for 8. mars!

11 ting bare kvinner kan

I dag hyller vi kvinner. Litt fordi det er kvinnedag, men mest fordi de fortjener det.

Publisert Oppdatert

En intelligent mann sa en gang: "Kvinner er problematiske, meget problematiske, men de er også det mest fantastiske problem som eksisterer". Her kommer elleve ting bare kvinner klarer.

 1. Overtale.
  Det er bare kvinner som kan vinne en diskusjon utelukkende ved hjelp av øyenbrynet.

 2. Multitaske
  En kvinne kan gire, skifte radiokanal, sminke seg og holde en samtale gående med sidemannen på en gang, uten å utrydde alt gående liv i veikanten. Vi menn har overfylt kapasiteten vår om vi klarer å åpne øl og se fotball samtidig.

 3. Ommøblere
  Kvinner er utrolig flinke til å flytte rundt på en sofa. Fordi det stort sett ikke er de som må flytte rundt på sofaen.

 4. Tro litt på ting.
  Det er bare kvinner som kan heie litt på et fotballag eller tro litt på naturmedisin. Hadde det vært mulig å stemme litt på flere politiske partier hadde de nok gjort det også.

 5. Få sjokolade til å forsvinne.
  Helt av seg selv, uten at noen har rørt den.

 6. Stole fullt og helt på følelsene sine
  En kvinne kan helt fint føle at den sofaen greit skal komme inn gjennom den døråpningen, selv om alle aktuelle naturlover sier det motsatte.

 7. Kjenne mikroskopisk gjennomtrekk.
  Dette er en egenskap som kommer med årene. En seksti år gammel dame kan sitte oppå en loftsradiator og fortelle deg hvor mange sprekker du har i vindusramma i kjelleren.

 8. Lukke ørene
  Etter noen år med samme mann utvikler enkelte kvinner ører som bare registrerer lyd når mannen har tenkt ut noe positivt å si. Og glade er vi for det!

 9. Spre energi og vibrasjoner
  Kvinner kan senke temperaturen i et rom med 20 grader på 2 sekunder. Til slutt gir de kanskje opp og lærer seg punkt 8, eller så kan mannen få stille inn termostaten sin selv heretter.

 10. Bli glade for døende planter
  Om man skulle befinne seg nærmere punkt 9 enn man skulle ønske, finnes det en idiotsikker måte å rette opp alle feil: En kvast nydrepte roser. Om man selv mener at man ikke befinner seg nær punkt 9: Kjøp roser likevel! Du har garantert et eller annet å be om unnskyldning for, selv om du ikke aner hva det er.


11 Dette:

</p> <p>Flere ting bare kvinner kan? Kommentarfeltet er åpent!</p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning