10 ting du kan lære av internett

Hvis det ikke står på internett er det ikke sant....

Publisert Oppdatert

Det er utrolig hvor mye man kan lære av et par timer foran skjermen. Her er ti ting man kan lære av internett, oppdelt etter emne.

1 Innenriks
50% av alle nordmenn er trygda Vigridsympatisører. I det minste hvis man tar utgangspunkt i kommentarfeltene i nettaviser…


2 Ernæring
All mat du har spist hele livet er livsfarlig. Nyere forskning viser at det eneste en menneskemage klarer å fordøye skikkelig er vest-sibirsk ferskvannskrill. Kombiner dette med en slankeoperasjon og du har sikret deg evig liv!


3 Utenriks
Demokratibevegelser oppstår ikke av sult og undertrykking og blomstrer av tilgangen på våpen og midler, men skyldes twitter. Som vi alle vet fantes det ikke folkelige opprør før Internettets tid…


4 Kjendiser
Før kunne man lure på antall damer Rune Rudberg har kommet opp i, eller fargen på Mia Gundersens nye dobørste. Nå holder din nettavis deg jevnlig oppdatert....


5 Underholdning
Alle unge hører på Rebecca Black og vil bli realitykjendiser eller mykpornostjerner for å få seg jobb i media. At dagens ungdom er akkurat like varierte, uerfarne, umodne, usikre og dumme i hodet som det vi var når vi var unge, det er i hvert fall ikke tilfellet.


6 Økonomi
11. September var egentlig en innsidejobb. Ledet av et kartell bestående av hyperintelligent sengemidd, for å få opp og kontrollere prisen på kålrot på verdensmarkedet. Dette er åpenbart for alle som tør å se det!


7 Skole
Alt norske barn gjør på skolen er å danse mattestykker, trakassere lærerne og kjøpe kokain i storefri. Det eneste alternativet til dette er å gjeninnføre den gode gamle ånden fra tidlig 50-tall…..


8 Helse
Det finnes ikke lenger vegger på norske sykehus. De består bare av en eneste skitten gang som alle pasientene blir glemt igjen på…


9 Språk
Du og tre til er de eneste i verden som kan skrive ordentlig norsk. Alle andre sliter med og lære seg rett skriving, å dummer seg ut i vær setning.


10 Samliv
Det finnes til enhver tid cirka 3,5 millioner kvinner som vil på date med nettopp deg, og det selv om de hverken kjenner deg eller vet hvordan du ser ut. Er det ikke fantastisk hvor snille folk på internett er?


Bruker du for mye tid på nettet? Les RedakToms tips til hvordan man kan renske opp i fjesbokjungelen!


Flere ting man kan lære av internett? Undervis folket i kommentarfeltet!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning