10 ting det er lov å være sint på

Ikke det at vi trenger sinnemestringskurs, altså...

Publisert Oppdatert

Det er mye rart man kan være sint på her i verden. Man kan ta de store tingene, men det hjelper ikke.

Da er det bedre å fokusere på de små detaljene i hverdagen som gir hjernen din hjerteinfarkt av hat.

Eksempler? Okay. Som de sier på engelsk: Don't get me started...

Folk som står ved siden av hverandre i rulletrappen
Dere trenger ikke å snakke om hvem som har humpa hvem i Paradise Hotel de 20 sekundene det tar å komme seg opp en etasje på Oslo Shitty. Dårlige mennesker står på venstre side i rulletrappen. Det er en regel totalt uten unntak. Unntatt når man blir tvunget til å stå bak noen SOM KUNNE STÅTT PÅ HØYRE SIDE, SOM NORMALE MENNESKER!

"å gjøre en forskjell"
Jeg skjønner hvor det kommer fra. Make a difference. Men det heter å utgjøre en forskjell. Det er helt latterlig at vi nordmenn for tusen år siden klarte å oppdage amerika ved hjelp av et par joller, mens vi nå er så late at vi ikke gidder å legge til en ekstra stavelse i et ord for å få det riktig.

Folk som ikke bruker blinklys når de svinger.
Denne særskilte underrasen består 90 prosent av Audi-eiere. Hva er det med Audi og blinklys? Er det slik at man må putte tissen i sigarett-tenneren for å aktivisere blinklyset på en Audi? Om ikke, så synes jeg at det burde være det.

Folk som kaller espresso "ekspresso"
Er du snobbete nok til å ikke drikke vanlig kokekaffe, så lær deg i det minste hva det heter, din humlepung!

Bananer
Bananer er verdens særeste frukt. De har et vindu på cirka 12 sekunder, der de er spiselige. Fanger du bananen for tidlig er de grønne og bitre, med ekle tørre tråder som klistrer seg i ganen, eller så er de overmodne, flekkete ekle beist, som kun har en funksjon: oppdrettsanlegg for bananfluer.

Hva er de fem neste hatobjektene?

Bananfluer
Hva i helvete, moder jord? Er ikke edderkopper, slanger, likmark og hårløse mus ekle nok? Trenger vi virkelig disse sakteflygende liksomfluene, uten noen som helst funksjon på kloden? Jeg mener edderkopper, slanger og likmark er jo der for en grunn. (Litt usikker på de hårløse musene, men kanskje de er det for at slanger med musallergi skal få i seg mat). Men bananfluer. De er verre enn glassmaneter, som jo er totalt uten hensikt.

Folk som sier LOL på ordentlig
Dersom du er nødt til å si LOL var det ikke morsomt nok. Enten er det morsomt nok til at du ler, ellers holder du kjeften din igjen. Du sier ikke LOL. Ferdig arbeid.

Handlevogner som trenger en mynt for å løses ut
Ok. Jeg skal inn på en matvarehandel og bruke hundrevis av kroner på mat. Og så er butikken så frekk at jeg blir behandlet som en potensiell tyv i det jeg skal inn i butikken? Er de redde for at dersom jeg ikke betaler for handlevognen, så vil jeg stjele den? Eller er det fordi de skal oppdra meg til å sette handlevognen tilbake på plass?
Problemet er bare at ingen går med lomma full av småmynt lenger. Et bysentrum fullt av tiggere har vent oss av med det.

Her er en gratis idé til kjøpesentre som ikke stoler på kunden som : Sett på en kortleser på handlevogna og trekk tieren av i kassa. Forresten. Jeg trekker idéen tilbake. Den er såpass god at jeg skal tjene meg styrtrik på den. Og da har jeg råd til å hente ut handlevogn og IKKE SETTE DEN TILBAKE PÅ PLASS!

Folk som slamrer igjen bildøra mi.
Når døra slamres igjen så hardt at det danner seg en trykkbølge som truer med å flerre opp trommehinnene mine, er det noe som er galt. Det finnes ikke en egen OL-gren som heter "mose en bildør på en gammel Mercedes igjennom karosseriet og ut på andre siden", så slutt å late som du trener til det

Folk som puster høylydt
Hvert åndedrag trenger ikke å høres ut som en blanding av en musespist orgelbelg og en orgie i astmaforbundet. Pust normalt! Du kan hvis du vil.

Ahh... Det var godt å få det ut av systemet. Kanskje jeg har klart å inspirere noen av dere? Få høre hvilke små detaljer som får dere til å hytte mot himmelen mens dere brøler hull på stemmebåndene...

MER MORO:
Hvordan vinne en krangel
6 kjipe triks for å avslutte en krangel nærmest før den har begynt...

Kunsten å være vanskelig
Slik som dette skal man håndtere telefonselgere!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen