Er det ikke deilig:

10 ting det er lett å hate

Hat er et ord av typen man noen ganger skal være forsiktig med å bruke. Andre ganger er det bare ikke sterkt nok.

Og særlig hater jeg middelmådige bladsmørere som bruker overdimensjonerte utringinger for å lokke folk til å lese... øh.. vent litt..
Og særlig hater jeg middelmådige bladsmørere som bruker overdimensjonerte utringinger for å lokke folk til å lese... øh.. vent litt..
Publisert Oppdatert

Det finnes en type folk som sier at man ikke skal hate ting. De sier at det finnes nok eder, galle og ufred her i verden uten at førsteverdenidioter som meg skal proklamere høyt og hjertelig alle tingene vi hater. De har helt sikkert rett når de sier det, men det er derfor det er så lett å hate dem. Her er ti andre ting det er lett å hate:


1 Vekkerklokker
Uansett hvordan den ser ut, hvilken lyd den lager, hva du skal, når du skal det og hvorfor: En vekkerklokke ringer alltid for tidlig. Alltid!


2 Okselever
Absolutt alt annet fra krøtter smaker tipp-topp: Hale, lår, ribbein, skinnjakker og alle de delene du ikke vil vite hva er. Leveren er tydeligvis stedet hvor alle kuas vonde smaker har samlet seg. De eneste som spiser okselever med entusiasme er hunder, men de vil også entusiastisk spise en halvråtten due de har funnet i en søppelkasse.

 

Det der er en måke, din idiot!
Det der er en måke, din idiot!

3 Mandager
Dagen hvor alt er tungt, trist og slitsomt, og man knapt orker noen ting. Det aller verste med mandager er at det hver eneste mandag er under sju dager igjen til neste mandag.


4 Tirsdager
Dagen da du må ta igjen alt det tapte arbeidet du ikke orket å gjøre på mandag. Tirsdag skal være ukas mest effektive dag, hvilket gjør at det er den dagen du får dårligst betalt per arbeidsoppgave.


5 Tung dameparfyme

Enkelte litt eldre damer bruker parfymer som er ett atom fra å være totalforbudt i krigssoner. Deretter går de på samme buss/tog/heis/T-bane/verdensdel som deg. Du kan sniffe brukt kattesand marinert i diesel, lukten av parfyme vil fortsatt eie luftveiene dine i dager etterpå.

Nope! Lukter fortsatt like ille!
Nope! Lukter fortsatt like ille!

6 Sørpe
Ansvarlig for drapet på 90% av favorittskoene dine. Sørpe er som en bevisstløs nachspielgjest som nettopp har spydd ned sofaen din: Ufattelig irriterende til tross for at den bare ligger der.


7 Folk som snakker veldig høyt i telefon ved siden av deg
Til tross for at mobiltelefoner har vært allemannseie i cirka 15 år, finnes det fortsatt folk som mistror dem såpass at de brøler til dem på offentlige steder. Av en eller annen grunn setter de seg helst rett ved siden av deg mens de gjør det.


8 Kald kaffe
Da snakker vi ikke om iskaffe med ekstra mye sjokoladesirup, dobbel dose krem og et stjerneskudd på toppen, slike ting er et spørsmål om livsstil som vi ikke legger oss opp i. Det vi snakker om er de gangene du tar en hustrig, trøstende slurk av en kopp varm, herlig kaffe, som viser seg å være like iskald og gammel som et lik fra vinterkrigen.


9 Folk som går sakte foran deg på gata
Det finnes en type mennesker som presser seg fram foran deg på et trangt fortau. Disse har tilsynelatende ekstremt dårlig tid og går ikke av veien for å slå deg høflig med albuene for å komme frem. Men med en gang de har kommet seg foran deg reduserer de ganghastigheten med 80%, gjerne fordi de skal prate litt høyt i mobilen.


10 Sikkerhetssjekken på flyplassen
Sikkerhetssjekkens formål er jo ikke å ta terrorister, det overlates forhåpentligvis til folk som har mer enn tre måneders vekterkurs, men å vise folk at flyplassen tar sikkerhet på alvor. Dette for at vi skal føle oss trygge og ikke ty til andre transportmetoder, som for eksempel å ta dampbåten til New York i høstferien. Hvorfor noen blir trygge av å stå tre timer i kø for å bli befølt av vektere vet jeg ikke, men hver gang savner jeg sårt tiden hvor man kunne ankomme flyplassen samme dag som flyet gikk.

Ikke snakke så høyt?!?! Jeg har vært trofast i fire år og nå pisser jeg PIGGTRÅD!
Ikke snakke så høyt?!?! Jeg har vært trofast i fire år og nå pisser jeg PIGGTRÅD!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning