10 tegn på at du lever et sørgelig liv

Er du en Ivar eller en Hugo?

Publisert Oppdatert

Ivar og Hugo lever la vida loca på skikkelig ungkarsvis og virker rimelig tilfreds med det. Kanskje med unntak av de grufulle søndagene de våkner opp med både tømmermenn og kebabrester på sofaen. En gang i blant får de napp, men klarer alltid å kutte snøret på en eller annen måte. Kanskje like greit, siden det som oftest bare er hyser og steinbit i andre enden...

OK, vi får vel heller innse at de ikke akkurat lever det gylne liv, og det har de med tiden klart å finne ut selv også. Med en drøy dose selvinnsikt og godvilje, har vi fått dem til å stille opp med noen sikre tegn at du også hører hjemme i The Skrotingship:


10.
Du blir oppriktig smigret av komplimentene under colakorken.


9. ...og den colaen er dagens høydepunkt, selv om den er flat og lunken.


8. Du legger ut et spor av kattemat inn til leiligheten din, slik at du kan ha noen å snakke med under middagen.


7. Sosiallivet ditt består av å føre værprat med fremmede på busstoppet. En gang i blant følger du med dem inn på bussen, selv om du ikke skal noen steder.


6. Alternativt kommuniserer du utelukkende gjennom datamaskinen, og det nærmeste du kommer en varm berøring, er når den bærbare PC'en holder på å overopphete i fanget ditt.


5. Du blir forelsket hver gang en kassedame sier "ha en god dag!" til deg.


4. Du føler du må lyge for å få livet ditt til å virke mer spennende, men det beste du klarer å komme opp med er "Jeg vant nesten 20,- på skrapelodd forrige helg".


3. Du tar med deg noen ekstra jakker for å henge på stolene rundt bordet på puben, slik at ingen skal skjønne at du er der alene.


2. Direktøren på Historisk Museum ringer og spør om de kan få komme og ta en titt på kondomene dine.


1. Minst én av dine tidligere flammer har blitt militant lesbisk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen