ikke akkurat edison:

10 oppfinnelser vi absolutt ikke trengte!

Publisert Oppdatert

Menneskets fantasi kjenner ingen grenser, noe som har gitt oss de mest fantastiske oppfinnelser. Men vi tar heller en titt på andre siden av skalaen og presenterer her de mest idiotiske og poengløse oppfinnelsene gjennom tidene.

Det fins mange store genier gjennom tidene, som nærmest alene har utviklet den menneskelige rase. Oppfinnelser som bilen, fjernkontrollen, TV-apparatet, mikrobølgepopcorn og alt annet som det moderne mennesket ikke kunne klart seg uten. Vi er så omringet av teknologi at man nesten føler at det ikke er noe igjen å oppdage og skape. Det er der menneskene bak de følgende oppfinnelsene kommer inn. Med mottoene "Ingenting er for dumt" og "Alt kan kombineres" har de gitt oss... vel, en god latter i hvert fall.

Lydboblen Å føre en samtale på lokalpuben en lørdagsnatt er en av vår tids største utfordringer, men frykt ei! Nå kan du og din konverseringspartner stikke hodet inn i den fantastiske "Bar Soundbubble" og snakke om været og bleieskift hvor som helst! ...Så lenge du gidder å valse rundt i fylla klokken to om natten med en svær plastboble under armen.

Mølk Selv om vi ikke er så stødige i japansk, så kan vi anta at det ikke eksisterer et ord for "grenser" i vokabularet deres. Mange leskedrikker har eksperimentert med blandinger, men aldri, ALDRI, har vi tenkt "Nå kunne jeg gått for et glass med øl og melk!" Nugatti og neseblod høres mer fristende ut.

Defendius Hva produsenten av denne dørlåsen har tenkt på, er ikke godt å si. Mest sannsynlig er svaret "ingenting", for husk at denne sitter på innsiden av døren. De eneste som kommer til å få problemer med å komme seg gjennom, er idiotene som har installert den i hjemmet sitt.

Nusselig Dobbelgenser Meningen var nok at dette skulle se veldig koselig og skjønt ut, men det ser heller ut som eet siamesisk tvillingpar av den mer obskure sorten. Hva en slik genser sier om deg dersom du gir noe sånt til kjæresten din, sømmer seg ikke på trykk andre steder enn i kveldsrapporten fra lukket avdeling på Gaustad.

Snurregaffel Hvor ofte tenker man ikke på hvor forferdelig slitsomt det er å spise spaghetti? Vi forutser at neste versjon kommer til å ha et hydraulisk forlengende skaft slik at du slipper å løfte armene opp mot munnen.

Nope, it's soap!
src="http://pondus.no/Global/2011%204%20april/Oppfinnelser2/06-Nope-Its-Soap.jpg" alt="" width="460" height="666" />Har du noen gang stått i dusjen og fantasert om å smøre hele kroppen inn med bæsj? Ikke? Det burde noen fortalt til produsenten av denne såpen.


T-bane hatten
src="http://pondus.no/Global/2011%204%20april/Oppfinnelser2/07-T-bane-Hatt.jpg" alt="" width="460" height="452" />
Etter en lang dag på jobben, er det ikke alltid like lett å holde seg våken på vei hjem. Japanere (selvfølgelig) har løsningen! Med denne tidløse og fasjonable hatten, kan du fint slukne på trikken uten å engste deg for å duppe litt med hodet. Det er jo mye flauere enn å sitte og sove med en vernehjelm/sugekopp-kombo direkte fra spesialklassen...


Babymopp
src="http://pondus.no/Global/2011%204%20april/Oppfinnelser2/08-Babymopp.jpg" alt="" />
Når man likevel har småkrabater som åler seg rundt på gulvet, er det like greit å sette dem til verks. Med dette flotte plagget kan du få en skinnende ren leilighet, og mens du er i gang, kan poden rense pipen i samme slengen! Barnemis-hvafforno?

Trådløst hoppetausrc="http://pondus.no/Global/2011%204%20april/Oppfinnelser2/09-Taul%c3%b5st-Hoppetau.jpg" alt="" />

Smak litt på det produktnavnet. Trådløst... hoppetau. Blir ikke det bare vanlig hopping, da? Dette høres ut som tidenes mest tafatte Wii-spill.

Tomatsmertemåler
src="http://pondus.no/Global/2011%204%20april/Oppfinnelser2/10-Tomatsmertem%c3%9cler.jpg" alt="" />
Mr. Hubbard var ikke bare forfatter og gal kultleder, han likte også å løse livets små mysterier, som f.eks. om tomater føler smerte. Med dette lille apparatet fant han ut at, joda, tomatene skrek når han nærmet seg med grønnsakskniven. Og de blør når man stikker dem.

Det er sikkert like mange syke oppfinnelser som det finnes sider i Select-katalogen. Har du noen favoritter? Del dem med oss i kommentarfeltet da, vel!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen