angst:

10 musikkvideoer som vil smelte øynene dine

Publisert Oppdatert

Det finnes millioner av talentløse artister der ute. Miks dem med like mange talentløse regissører, så har man en morsom sak til Pondus.no Hold på øyeeplene, folkens...

Helt siden steinalderboybandet Grokhzone mimet til to steiner som ble klasket rytmisk sammen, har vi her på kloden vært plaget av dårlig musikk. Spol frem til begynnelsen av 80-tallet, da musikkvideoene for alvor gjorde sitt inntog. Da var det ikke bare ørene som måtte ta støyten lenger. Drittmusikk ble en pakke for alle sansene. Og dette er noen av de verste angrepene vi har vært vitne til.

10. Chuggo "Ah C´mon"Denne kanadiske krysningen mellom Gollum og Tommy Tee synger egentlig "C´mon, fuckin guy!" Men det høres ut som han oppfordrer oss til guttesex.


9. Hasselhoff - Hooked on a feelingSom om det ikke var ille nok at denne trallen ble brukt til å få dårlig data-animerte babyer til å danse i Ally McBeal. "The Höffel" har også gjort en versjon av låta. Men til forskjell fra Ally, er denne videoen episk.

8. Journey - Seperate WaysVi har allerede snakket om Journey i dag, men de har mye å svare for. Ikke minst denne videoen som er så 80-tallspinlig at det får skulderputene til å krympe. Luftkeyboard skal ikke eksistere. Ferdig arbeid.


7. Immortal - Call of the Winter MoonDet hender vi bråvåkner om natten, dryppende av kaldsvette, mens vi roper "La dette være ironi, la dette være ironi". Det verste er at dette startet en trend innen Black Metal.


6. Rhapsody - Rain of a Thousand FlamesDenne videoens eneste formildende trekk er at de har klart å snike TITS forbi Youtube-sensuren. Bortsett fra det, er det begredelige greier.


MER:Flere øyesår på neste side!

5. Billy Squier - Rock me toniteBilly Squier var nok en 80-talls rånerocker som lagde musikk som passet til impregnering av fjortisser baki en pickup-truck i Tennessee. Helt til han ga ut denne videoen, der han i rosa gymping-outfit åler seg rundt på gulvet og rubber seg lekent på de mest unevnelige steder.


4. Tommy Seebach Band - ApacheDenne klassikeren blir aldri gammel. Hører dere. Aldri! Seebach er herre og mester over alle fire elementer. Alle kneler for hans makt.


3. Reh Dogg - Why must I cry?Dersom du plutselig har en heftig trang til å høre en døv/full/tilbakestående afro-amerikaner som står i dusjen og vasker seg i rompa mens han skjemmer seg ut, så får du oppfylt ønsket ditt her.


2. Crispin Glover - Clownly Clown ClownDenne videoen er et rop om hjelp. Og den kommer ikke til å gjøre noe positivt med eventuelle klovnefobier du måtte ha.


1. Armi og Danni - I Want to Love You TenderVi måtte til Finland for å finne det verste. Hva som skjer fra rundt 1:03 og utover er ikke mulig å beskrive med ord.

Det er sikkert mange der ute som sitter med kunnskap om andre lekkerbiskener fra nettet. Legg dem i pene stabler i kommentarfeltet, da vel.

Og nei - Lady Gaga og Rebecca Black gjelds ikke.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen