anatomisk korrekt:

10 kroppsdeler vi klarer oss uten!

Når var sist du tenkte du hadde bruk for litt skjoldbrusk?

Publisert Oppdatert

Kroppen. Den er en pussig ting. Du kan elske eller hate den, men du kommer ikke utenom den. Men hvorfor skal den være fylt av så mange ting man overhodet ikke har bruk for? Som for eksempel...

Kroppen er virkelig utstyrt med mye overflødig stash, nesten som en Apache-sykkel fra søttitallet. Hadde vi ikke klart oss bedre i lengden med en litt mer minimalistisk fysikk? Jo mindre tull og tøys, jo mindre er det vel som kan gå i stykker? Uansett, her er våre kandidater til mest unyttige kroppsdeler.

Selvfølgelig burde hvert punkt vært illustrert med en snutt fra YouTube, men etter å ha lest lista tror vi dere vil være enige i at det var best å la være.


Bare for spesielt interesserte:

10. Venstrefoten.
Sikkert fin å ha, om du heter Maradona eller Giggs, men for oss andre gjør den vel ikke noe som høyrebeinet ikke kunne gjort mye bedre.

9. Nese- og ørehår.
Pent, javel, men ikke så veldig nyttig. Kan til nød bidra til en hentesveis på våre eldre dager.

8. Hår på ryggen.
Gir en litt stilig effekt når du har en svær tatovering av en ulv (eller Gandalf) på ryggen. Problemer med å komme til med shampoo og balsam trekker veldig ned.

7. Øyenbryn.
Idrettsfolk påstår de hindrer svetten i å renne ned i øynene. Det er vel å snu problemstillingen på hodet. Dersom de løp saktere, slapp de å svette.

6. Lillefingre.
Kan vel egentlig bare brukes til å sprike med når du drikker te, for å markere at du er litt "tvilsom".

Del to av listen gir deg ting som er helt unyttige. Følg med!
 

10 kroppsdeler vi klarer oss uten

Del 2:

Totalt unyttig:

5. Kneskåler. Hvorfor trenger knærne skåler, når de andre leddene klarer seg uten? Hadde de enda vært myke, slik at de fungerte som et par knebeskyttere, så skulle jeg skjønt det. Dessuten har de skylden for at ingen noensinner har fått et kompliment for "sine pene knær".

4. To nyrer. Du kan spørre hvilken som helst fattig inder - man klarer seg fint med bare én nyre. Den andre vil fort begynne å kjede seg, og produsere småstein og annet skrot som gjør vondt på veien ut.

3. Bukspyttkjertelen. Når tenkte du sist: "Jammen godt jeg hadde bukspyttkjertelen nå!"? Hvorfor i alle dager ligger den der inne og produserer bukspytt dagen lang? Kunne den ikke produsere panserhud eller noe annet nyttig?

2. Mannlige brystvorter. Menn skal ikke amme. For guds skyld, ikke prøv det! Ikke tenk tanken engang!! AAARGH!!! BILDENE!!!!

1. De jævla bihulene. Høl i huet, som tar opp plass hvor vi kunne hatt hjerne i stedet. Produserer snørr når de er i godlage, men tetter gjerne helt igjen, slik at hodet sprenges. I hvert fall prøver de så godt de kan. Bihulene: menneskets verste venn. Få dem vekk!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen