vær og føre var:

10 grunner til at høsten herjer

Høsten er kongen av årstidene. La oss fortelle deg hvorfor.

Publisert Oppdatert

Våren, vinteren og sommeren kan ta seg ei bolle. De har ikke noe å stille opp med når høsten kliner til for fullt. Hvorfor? Jo fordi:


10. Skolen er godt i gang

Ser du det særdeles tilfredse uttrykket foreldrene dine har plastret i fleisen om dagen? Nei, de har ikke vunnet i Lotto. Nei, de har ikke hatt sex (Eller jo, forresten. Det har de. Masse. - Kos deg med DE bildene). Det er fordi de slipper å ha deg surrende rundt og gjøre livet surt for dem, slik du gjorde hele sommerferien.


9. Du kan allerede begynne å glede deg til ferie igjen

Det norske skoleåret er en luksustilværelse uten sidestykke. Man har knapt begynt på skolen, så er det jaggu fri igjen. Denne gangen er det høstferie. Og om du ikke har noen spesielle planer, kan du nok en gang gjøre livet surt for foreldrene dine - slik at terrorbalansen fra det forrige punktet opprettholdes.


8. Du trenger ingen unnskyldninger for å være innendørs

Hvis du sitter inne med gjentrukne gardiner og har Romero-maraton når solen skinner og steiker nakne nordmenn til bacon, da er du en asosial freak som liker å rive beina av fluer. Om høsten, er det faktisk DU med innehud som er riktig navla, mens skrotingene som strener rundt i krattskogen i Drygolin-vær på jakt etter friluftsopplevelser, er de som skulle vært sperret inne.


7. De fleste TV-serier starter på nye sesonger
Dette er ikke nødvendigvis en god ting, så lenge det ikke eksisterer en realityserie med et velplassert Glasgow kiss i utstemmingsprosessen. Men så lenge vi har go'biter som The Walking Dead (14. oktober), Fringe (28. september) South Park (26. september) Homeland (30. sept) å se frem til, holder vi ut vandrende silikonpupper og dramadronninger av begge kjønn.


6. Det er lov å være i dritthumør

Høsten er en våt hund i regnet. Høsten er en våt hund i regnet.

Om sommeren skal du helst vandre rundt i en slags grillmatfremkalt sosial koma, og smile til naboer til trynet ditt rakner. Om høsten kan du bare skylde på jobb, skole, været osv., så får du sympatiske nikk over en lav sko.


5. Det er ingen tujahekk som må klippes.

Dette er fortsatt bedre enn tujahekk! Dette er fortsatt bedre enn tujahekk!

Halleluja og amen! Tuja er planteverdenens svar på rygghår. Det er ikke spesielt kledelig, og av en eller annen mystisk grunn, later det til å vokse kraftigere, jo mer man forsøker å holde det i sjakk. Men i motsetning til rygghår, tar tujaen en voksepause om høsten.


4. Du kan ikke bli skuffet over været

Selv etter 14 000 år her til lands blir vi nordmenn blir alltid like overrasket og skuffet over at sommeren er et sorgens kapittel fra juli til august. Når september og kompani entrer scenen, har du resignert og forsonet deg med at det faktisk er sånn høsten skal være.


3. Fotballsesongene starter

Okay, vi vet jo at Tippeligaen starter på våren, men vi snakker om ordentlig fotball. De ligaene starter om høsten, og som en ekstra bonus, avsluttes Tippeligaen.


2. 10 måneder til bikinisesong
<br/> <em>Var ikke dette bedre enn de evinnelige Borat i mankini-bildene?</em> </p> <p>Ikke at vi bryr oss om hvordan vi tar oss ut i bikini, men det er behagelig å vite at det hele høsten er lov å spise så mye man vil, og kalle det for trening før julebordsesongen.</p> <p> <strong> <br/>1. Vi slipper sommerhits</strong> <br/>Hva er det som gjør at man om sommeren mister en hver form for kritisk sans og lar slippe til selv de mest åndsforlatte euro-dancerefrengene på topplistene? - Og ikke kom å si at du ikke hører på radio, sånn at du ikke skjønner hva vi mener. Alt vi trenger å si er "<strong>Du måste flytta på dej!"</strong> </p> <p> <strong> <br/>Er det noe vi har glemt? Da er vi sikre på at du hjelper oss å huske det i kommentarfeltet.</strong> </p> <p>Forresten: Dersom du ikke har tenkt deg ut likevel, kan det være digg å kose seg innendørs med den siste Pondusboka...</p> <h1> <a href="http://www.univers.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/egmont-univers-Site/no_NO/-/NOK/ViewData-Start/1618142621?JumpTarget=ViewRequisition-View&amp;=&amp;=&amp;=">Bestill den her!</a> </h1> <div class="articleInlineImage" style="width: 630px;"> <img alt="" src="/upload/modules/articles/articles/image/large/8619634840940072310979.jpg" title=""/> </div> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen