10 Grunner til å stemme i dag

Siste mulighet til å bli hørt er i dag....

Publisert Oppdatert

Demokratiet er ikke akkurat perfekt, men det er en del bedre enn mange andre alternativer. Her er dermed ti gode grunner til å stemme i dag.

1:
Det kunne vært verre.
Du risikerer ikke å stemme på Sarah Palin, så hvor galt kan det egentlig gå?

2: Stemmene går til en skroting nær deg.
Som du kan true opp i et hjørne på samvirkelaget, om vedkommende ikke leverer de økte jaktkvotene på bever som hele bygda var ute etter.

3: Du kan tvinge noen til gratisarbeid
De fleste kommunestyrerepresentanter mottar ikke engang lønn for innsatsen. Da er det ikke så mye forlangt å stemme på dem hvert fjerde år.

4: Man kan stemme blankt.
Hvis du synes absolutt alle som stiller til valg i din kommune er idioter, kan du til og med stemme blankt. .

5: Man kan ende opp med å stemme på idioter,
men så lenge du stemmer på noen er du ingen idiot. I det minste ifølge grekerne.

6: Du kan få hjelp av en valgomat.
Om du verken gidder å lese partiprogrammer eller true lokalrepresentanten opp i et hjørne på samvirkelaget, kan du få hjelp av en valgomat til å velge parti.

7: Vi klarer å stemme på MGP-låt,
Idolskroting, Big Brother-sosiopat osv, da bør vi greie å avlegge stemme i et valg som faktisk kan bety noe for våre liv.

8: Det er meldt om få selvmordsbombere i køen i år.
Det er faktisk det folk i andre land sliter med under valg, likevel stemmer de. Da bør vi greie å komme oss til valglokalet selv om det regner...?

9: Minst ille er ikke så verst.
Stemmer du på det partiet du misliker minst utlikner du i hvertfall stemmen til kommunens største tulling, som stemmer på partiet du misliker mest.

10: Du har rett til å klage.
Stemmer du på feil parti kan du bruke de neste fire årene til å klage over dette, med rette. Stemmer du ikke i det hele tatt, kan du egentlig ikke klage, hvor kjedelig er ikke det?


Er du fortsatt i tvil om hvem du skal stemme på? Det kan vi ikke hjelpe deg med! Trenger du en god latter? Sjekk ut vår oversikt over de morsomte valglistene!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning