BMW Concept X7 iPerformance

BMW kommer med gigant-SUV

Forsmak på diger luksus-SUV med hybrid drivlinje.

Publisert

BMW Concept X7 iPerformance er en forsmak på en digre luksus-SUV fra BMW som blir storebror for BMW X5 og BMW X6. Vi snakker om en bil i Mercedes GLS-klasse. Ingen tekniske data er tilgjenglige, men X7 bærer iPerformance-emblemet som alle BMWs plug-in hybrider. Den elektriske motoren kombineres med en BMW TwinPower bensinmotor, og bilen kan kjøres elektrisk.

– I årene fremover vil vi lansere flere elektriske modeller, vi vil lansere volummodeller, nisjemodeller og luksuriøse modeller, noe både BMW Concept 8-serie og BMW Concept X7 iPerformance tydelig bekrefter, opplyser Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

Rettvinklede proporsjoner og høy bakkeklaring sørger for at det ikke er noe tvil om dette er X-modell. På samme tid har BMW tatt designspråket i en helt ny retning. Med en stor vertikal nyregrill, smale og langstrakte laserlys, og store luftinntak er fronten på BMW Concept X7 iPerformance særegen.

På innsiden i konseptbilen blir man møtt av et romslig interiør med plass til seks personer, bestående av luksuriøse materialer og et høyteknologisk infotainmentsystem. Et stort panoramaglasstak bidrar til romfølelse og åpenhet.

BMW har hatt stor suksess med X-serien og modellrekken vil utvides kraftig i tiden fremover. Nye BMW X3 lanseres i høst og lanseringen av helt nye BMW X2 nærmer seg også. Med BMW Concept X7 iPerformance bekrefter BMW at det utvides oppover i X-modellenes rekker også

LITEN X: Snart skal også BMW X2 vises uten kamuflasje.
LITEN X: Snart skal også BMW X2 vises uten kamuflasje.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning