Toyota Land Cruiser

Motoren er den samme, men interiøret er helt nytt

Fornyet versjon av offroad-kjempen kommer på nyåret.

Publisert Oppdatert

Nye Land Cruiser er på nyåret klar for Norge med ny eksteriørdesign og høyere komfortnivå innvendig. Fornyet utforming av dashbordet har gitt plass til en 8-tommers multimediaskjerm. Det 4,2-tommers displayet som viser speedometeret og lignende betjenes med knapper på rattet. Offroad-kjempen blir nå få med ventilasjon i forsetene, varme i baksetene, varmetråder i frontruten, spylervæskedyser med varme, automatisk klimakontroll, sidespeil som kan tiltes bakover og smart key.

Lengden på Land Cruiser er økt med 60 mm og svingradiusen skal være på 5,8 meter. Minimum bakkeklaring er som før 215 mm. Listen over tilgjengelig sikkerhetsutstyr er også forlenget. Land Cruiser kan fås med Pre-Collision-system (PCS) som gjenkjenner fotgjengere, adaptiv cruisekontroll, filskiftevarsler og fjernlysassistent. Blindsonevarsler, varsling av kryssende trafikk bak ved rygging og forbedret dekktrykkvarsler er også på listen.

I Vest-Europa blir Land Cruiser fortsatt å få kun med 2.8 D-4D turbodiesel med 177 hk og et maksimalt dreiemoment på 450 Nm. Motoren er som før koblet til en sekstrinns automatkasse eller manuell kasse. I Øst-Europa bli den også å få med to bensinmotorer, en 2,7-liters VVT-i-motor på 161 hk og en 4,0-liters VVT-i med 249 hk.

Prisen er ikke klar

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning