Seaside 20

Klar med helnorsk skjærgårdsjeep

Frisk pust i skjærgårdsjeep-klasse lansert på Sjøen for alle.

Publisert Oppdatert
FOTO: Terje Haugen
FOTO: Terje Haugen

Den klassiske skjærgårdsjeepen kommer i stadig mer sofistikerte utgaver. Norske Seaside 20 er siste tilskudd i den retningen, og kan skilte mye snadder i denne klassen. Den ble lansert på Sjøen for alle.

- Dette skal bli en fartsglad båt, med moderne design og spekket med nye praktiske løsninger, opplyser båtbyggeren selv, Erik Ravne Andersen.

Sport tar sikte på å bli en båt som kommer i flere utgaver. Her skal du kunne velge mellom to og fire seter, i tillegg til flere forskjellige motoralternativer.

Det er det videre lagringsrom i baug og akter samt flere andre steder i båten.

Men rosinen i pølsa blir meget god beskyttelse bak en stor senterkonsoll med et såkalt "tilt-dashbord" for optimal komfort når du sitter, eller står og kjører.

Dette skal være et nokså unikt innslag.

Båtene hos Seaside er konstruert av Andersen, som også er innehaver av selskapet. Som langvarig båtbygger hos Peko Marine i Drøbak, bestemte han seg for å starte produksjon av egne båter under merkenavnet Seaside i 2011. I dag produseres alle modellene på Peko Marine i Drøbak som tidligere har støpt for Ibiza og nå Goldfish Boats.

Tekniske data

  • Lengde 6,0 m
  • Bredde: 2,4 m
  • Vekt: 800 kg
  • Drivstoffkapasitet: 110 l
  • Pris, fra: 299 000 kr
  • seasideboat.no

LES OGSÅ:

Vestpåbud avlyst

FART: En fartsglad båt, med moderne design og spekket med nye praktiske løsninger, ifølge båtbyggeren selv, Erik Ravne Andersen. FOTO: Terje Haugen
FART: En fartsglad båt, med moderne design og spekket med nye praktiske løsninger, ifølge båtbyggeren selv, Erik Ravne Andersen. FOTO: Terje Haugen

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning