Bobil

Fra bil til bobil på minutter

Sveitserne oppfant foldekniven. Når har de laget en bil som kan "foldes ut" til bobil.

Publisert Oppdatert

Hvis du blander en bobil, en koffert og en foldekniv sitter du igjen med en SwissRoomBox. Et system som på få minutter gjør om din personbil til en slags bobil, i den forstand at du med full pakke får mange av de samme mulighetene – soveplass, kjøkken, bluss og vann.

En kuriositet, kanskje – og selvsagt ikke sammenlignbart med en ordentlig bobil. Men likevel sikkert en løsning for den som synes at selv en innstegsbobil er "too much", og uansett et svært så kreativt og artig produkt. Bare noen minutter, hevder sveitserne, skal det ta å rigge opp systemet.

Den enkleste pakka, freeTech, som inneholder sengeplass for to og bord, får plass i en koffert med hjul (dimensjon 100/49/12 cm for personbil-versjon, 120/49/12 cm for van-versjon), og kan brukes hvor du vil, med egen bil eller en leiebil.

De mer avanserte alternativene easyTech og highTech kommer i moduler du plasserer i bagasjerommet, og bygger ut etter ønske. Alt etter som varierer prisene for modul-systemene fra 1645 til 6378 euro. Tar du den helt ut innebærer det omtrent alt mulig, fra to-bluss Piezo via tank for friskt (2x13 liter) og brukt (25 liter) vann til vann-varmer og dusj.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning