G-Power Hurricane RSE M5

Verdens raskeste sedan

Etter å ha vært svært nær ved å ta den prestigetunge rekorden "verdens raskeste sedan" i en tidligere test, var G-power nødt til å prøve igjen. Slik lukter det svidd gummi av.

Publisert Oppdatert

I et vellykket forsøk på å bygge verdens raskeste BMW var den tyske tuneren G-Power så nære å slå rekorden for verdens raskeste sedan at de rett og slett tok bilen fra hverandre og gjorde den enda raskere.

Den tidligere rekorden på 365,7 km/t ble satt av erkefienden Brabus Rocket. Men den 730 hestekrefter sterke Mercedes CLS-en må nå se seg slått av den 20 hester sterkere BMW-en fra G-Power.

Nesten 370

På ATP High Speed Oval i Papenburg i Tyskland lå forholdene til rette for rekord. Men først måtte G-Power bygge om store deler av motoren for å hente ut den ekstra effekten som de trengte for å slå den gamle rekorden.

Kompressorene, som leverer luft til hver sin sylinderrekke i den 10-sylindrede motoren, ble byttet ut til fordel for to større. De nye leverer 25 prosent mer luft og lokker en effekt på 900 hk ut av motoren!

Etter å ha passert 100 km/t på under 4,5 sekunder, 200 km/t på 9,7 sekunder og 300 km/t etter 26 sekunder, stoppet ikke Hurricane RSE før speedometeret viste 367,4 km/t. Ny verdensrekord.

Til salgs

Har du en BMW M5 og ikke er fornøyd med de 507 hestkreftene bilen har fra før? Fortvil ikke. G-Power kan hjelpe deg.

Legger du drøye 15 000 euro på bordet, kommer bilen din rullende ut av lokalet med 600 hester.

Er du virkelig på jakt etter de store fartsressursene, betaler du 56.000 euro. Da ender du opp med 730 hester og en toppfart på 360 km/t. Skulle holde det.

G-Power tilbyr også mye annet gromt til BMW. Sjekk ut www.g-power.de

Les også:

Veyron blir enda sterkere

Her er vårens bilnyheter

Vinterens beste SUV-er

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning