Slik kjører du ikke:

Skrekkeksempler fra veien

Se opp for disse menneskene.

IKKE BRA: Det er noen dager du virkelig ikke skulle ha vridd om nøkkelen.
IKKE BRA: Det er noen dager du virkelig ikke skulle ha vridd om nøkkelen.
Publisert Oppdatert

Dette er ikke menneskene du skriker til på veien. Dette er ikke menneskene du ser irritert etter mens du urolig fikler med rattet.

Dette er menneskene du frykter.

De er enten så dumme at det er til å grine av, så dumdristige at de fortjener et spark i baken, eller kriminelle som har lært om verden fra Need For Speed og Grand Theft Auto.

For å spare deg fra hjertestans kan vi love dere at ikke noe av dette ble filmet i Norge.

Nok en gang kan vi skli tilbake i stolen, få frem gliset og være glade vi ikke var her.

Her er noen som tydeligvis har tatt kjøretimene sine på GTA. For det første tror skurken at han kan dytte til side en buss som er fire ganger så stor som bilen hans, for det andre tror han at han kan prøve å kjøre over politifolk uten at de skyter mot ham:

</p> <p>Dette er bare tragisk. Disse menneskene er direkte farlige, og vi kan regne med at mange ble skadd, men det er umulig å ikke lette på smilet:</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/Sqt9EMYyZwc" title="YouTube video player" width="608"/> </p> <p>Å være konge på drifting kan kjapt gjøre deg til gatas kuleste. Og når det er litt mer akseptabelt i Midtøsten enn her til lands, er det klart at folk prøver seg. MEN - Disse sjåførene her skulle kanskje ha tenkt to ganger før de vred om nøkkelen.</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/3uXUYQweBp8" title="YouTube video player" width="608"/> </p> <p>Uten at det har med kjøreegenskaper å gjøre, her er noe som bare er feil:</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/sZ-w0WVkwqQ" title="YouTube video player" width="608"/> </p> <p>Og i vår internettverden har det selvfølgelig kommet en remix:</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/Kj9IqqjQgzs" title="YouTube video player" width="608"/> </p> <p>En annen ting som er en selvfølge er at Amerikanere alltid vil finne en måte å tjene penger på de største idiotene fra landet sitt. Her er America's Worst Driver, og hvorfor ikke. Kanskje litt usmakelig for de av oss som faktisk respekterer trygg trafikk, men greit å se at de får litt av sin egen medisin:</p> <p> <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/ZAQ2-ZQy04Q" title="YouTube video player" width="608"/> </p> <p> <strong>LES OGSÅ:</strong> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/motor/bil/article641754.ece">Nå kommer Top Gear på norsk</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/motor/bil/article642178.ece">Disse bilene har du aldri sett før</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/motor/bil/bruktbil/article642463.ece">Luksusbiler på billigsalg</a> </p> <p> <a href="http://www.klikk.no/motor/bil/bruktbil/article644117.ece">Så mye stasjonsvogn får du for 100.000</a> </p> </div>

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen