Mansory J.S. 1 Edition

Råest hittil!

Mansory har gjort Lamborghinis råeste enda råere. Hils på Mansory J.S. 1 Edition.

Publisert Oppdatert

Den tyske "high-end"-tuneren Mansory er kjent for å gjøre det ville enda villere. Porsche, Jaguar, McLaren og selv Bugatti er i deres øyne ikke gromt nok, og er kunden villig til å betale, ja så finnes det knapt grenser for hvor gromt resultatet kan bli etter noen timer i garasjen.

Kanskje det beste eksempelet på det er Mansory J.S. 1 Edition. Og det er ikke småtteri Mansory har tatt utgangspunkt i. Fra øverste hylle hos Lamborghini har de hentet en Aventador, og som seg hør og bør i denne sammenhengen; spesialversjonen 750-4 Superveloce, sum kun er bygget i 600 eksemplarer.

Og det er ikke bare jåleri. Den 750 hestekrefter sterke superbilen har fått oppgradert motorelektronikk og helt nytt eksosanlegg, som øker effekten til 830 hestekrefter og 750 Newtonmeter (690 Nm originalt).

Det gir ikke bare kjappere akselerasjon, men også høyere toppfart (se tabell). Marginalt, men sikkert kult for dem som har råd til det.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

BEDRE ENN BEST: Mange mener Lamborghini Aventador LP 750-4 Super Veloce er verdens råeste sportsbil. Tyske Mansory var ikke én av dem.
BEDRE ENN BEST: Mange mener Lamborghini Aventador LP 750-4 Super Veloce er verdens råeste sportsbil. Tyske Mansory var ikke én av dem. Foto: Mansory

En som har råd til det, er den London-baserte kunstforhandleren James Stunt - derav bilnavnet J.S 1. James Stunt er kunstforhandler og multimillioner, og skal visstnok ha et tjuetalls Mansory-biler i garasjen.

Stunt var på jakt etter en unik bil. En bil ingen andre har. Sammen med Mansory bygget de dette "one of a kind"-karbonmonsteret.

Se og nyt bildegalleriet i toppen av artikkelen! 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning