IGO My Way:

Best i test

Denne navi-appen koster 379 kroner og leverer varene.

IGO My Way imponerer!
IGO My Way imponerer!
Publisert Oppdatert

IGO My Way gir umiddelbart et godt inntrykk. Designen er fin med klare farger og brukervennlige løsninger, og innstillingene er mangetallige.

Navigatoren jobber raskt, og gir riktig informasjon i god tid. Den distinkte grafikken viser tydelig hvilken fil vi skal ligge i til en hver tid. Den har videre en tunnelsimulator som fungerer.

Gjennom Oslo går navigeringen tilnærmet prikkfritt, og når vi med vilje tar en annen vei enn den foreslåtte regner systemet raskt ut en ny rute.

Du kan velge mellom 2D og 3D, og det siste viser enkelte bygninger i animasjon, noe som bidrar til en følelse av en spenstig grafikk. Du kan også variere bildevinkel, skifte mellom dag- og nattmodus, samt booste volumet.

Når du har lagt inn ønsket destinasjon kan du ved hjelp av et tastetrykk se hva som befinner seg av tjenesteytende næringer i området rundt, inkludert telefonnumre, adresser og direktenavigering dit.

Som en av to i testen, varsler IGO My Way om at det er bompenger å betale fra Fornebu til Oslo. Den varsler dessuten om for høy fart.

Del

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning