Her er høstens viktigste bilnyheter

Storslipp av nye biler i høst

Nå er det høysesong for nye biler. Her er de største nyhetene.

VOLKSWAGEN UP!: Den nye minibilen fra Volkswagen er en av nyhetene som vises frem i Frankfurt. Den skal blant annet konkurrere med Toyota Aygo.
VOLKSWAGEN UP!: Den nye minibilen fra Volkswagen er en av nyhetene som vises frem i Frankfurt. Den skal blant annet konkurrere med Toyota Aygo.
Publisert Oppdatert

Frankfurt-utstillingen åpner straks, og der står mange av bilene som vil lanseres i Norge på nyåret. I tillegg til disse produksjonsbilene, har bilfabrikantene også en hel rekke spennende konsepter som hinter om hva som kommer i fremtiden.

Alle bilene du kan lese om under er imidlertid klare for produksjon. Akkurat når de kommer til Norge varierer, og i noen tilfeller er det fortsatt ikke avklart. Men første halvår 2012 er fellesnevneren for flesteparten av bilene.

Også i år lanseres det biler for enhver smak. Nyhetene spenner fra den sportslige luksusbilen Audi S8 til den mer folkelige kompakt-SUV-en Mazda CX-5.

I tillegg til bilene du kan lese om under, er det en del modeller som ennå ikke er blitt vist frem i forkant av messa. Blant annet sier ryktene at Laborghini skal vise en produksjonsmodell av fjorårets Sesto Elemento-konsept, og at Maserati skal avduke sin første SUV.

Vi kommer selvsagt til å holde deg oppdatert på alle de viktige nyhetene når utstillingen åpner på tirsdag.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning