Nissan Qashqai 2010

Her er folke-SUV-en i ny drakt

Bare noen få dager etter at de første spionbildene dukket opp, er Nissan på banen med offisielle bilder: Her er den nye versjonen av kjempesuksessen Qashqai.

Publisert Oppdatert

Utvendig er det ikke snakk om store endringer, men Nissan har gitt bilen en skikkelig overhaling, både visuelt og teknisk.

Mer offroad-følelse

Nissan sier selv at kjøreegenskapene blir mer finsiktet mot komfort og presisjon. Støydempingen skal også være forbedret. Både gjennom bruk av mer støydempingsmateriale - og ved at frontruta blir limt fast til bilen på en ny og forbedret måte.

Utvendig er fronten ny. Lyktene er trukket litt tilbake og oppover - med en markant grill i midten. Nissan har dratt på med mer sort plast under støtfangeren og rundt bilen. Dette er et velkjent triks for å gi litt ekstra offroad-følelse.

Denne bilen var veldig tidlig ute med dette:

Innvendig finpuss

Dette går igjen i hjulbuene og også i hekken. Bak har lyktene nå klare familietrekk med blant annet Nissans store SUV, Murano.

Luksus-SUV fra Nissan - les mer her:

Innvendig er det snakk om endringer på instrumentklokkene, med ny grafikk. Det har også blitt flere oppbevaringsrom rundt om i kupèen - og lys i fotbrønnene.

Ny øko-versjon

To nye eksteriørfarger hører med, dette er en rød og en grå variant. Dessuten kan Qashqai-kjøperne også velge mellom flere nye alu-felger.

Foreløpig vet vi ikke noe om priser. Men det er grunn til å vente en ny øko-versjon av Nissans 1,5-liters diesel. Det kan også bety at innstegsprisen går noe ned.

Lyst på brukt Qashqai? Den kan du lese mer om her:

Nissan Qashqai 2010
Nissan Qashqai 2010 Foto: Nissan

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning