Nissan Murano CrossCabriolet

Er dette verdens rareste bil?

Nissan lanserer en kabrioletversjon av SUV-en Murano.

Publisert Oppdatert

De siste årene har det kommet en hel del nisjebiler på markedet. Firedørscoupeer som Audi A7 og Mercedes CLS er én av nisjene som har vist seg å være populære. De små folke-SUV-ene har også vist seg å være en suksess.

Nå satser Nissan derimot på en nisje vi vanskelig kan se for oss blir det neste store. På årets L.A. Autoshow, som starter den 19. november, skal de vise frem en kabrioletversjon av SUV-en Murano. Bilen har fått navnet Murano CrossCabriolet.

Ryktene om den takløse modellen har versert lenge, men det var få som faktisk trodde på at Nissan ville driste seg til å lage den. I helgen bekreftet de likevel på sine Facebook-sider at bilen skulle vises frem i Los Angeles, og la samtidig ut bildet du ser her.

Bilen er en fireseter, og har ifølge Nissan plass til bagasje selv med taket nede. Det er uvisst om bilen vil ha stål- eller stofftak.

Nissan i Norge sier at de ikke har hørt noe om en europeisk lansering, og dermed er det nærliggende å tro at dette blir en bil som kun vil selges på det amerikanske markedet.

Nå gjenstår det bare å se om amerikanerne trykker dette smårare konseptet til sitt bryst. Hvis det skjer, så skal man ikke se bort fra at flere produsenter kommer med takløse varianter av sine SUV-er.

Del

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning