Annonsestatistikk Finn.no 2016:

Bitter Tesla-eier og The Fast & The Furious-muskelbil på topplista

I år, som i fjor, har Finn.no publisert en oversikt over fjorårets mest sette annonser. To av de ti mest sette annonsene var bilannonser.

BITTER EIER: Fjorårets mest sette bilannonse på Finn.no var for en Tesla Model S, laget av en tydelig bitter eier.
BITTER EIER: Fjorårets mest sette bilannonse på Finn.no var for en Tesla Model S, laget av en tydelig bitter eier. Foto: Skjermdump Finn.no
Publisert Oppdatert

Fjorårets mest sette annonse fikk over 600 000 visninger og ble i tillegg delt i stort omfang i sosiale medier. Annonsen ble laget av en jente i 20-årene som søkte etter en familie hun kunne feire jul sammen med.

Videre fulgte en urban leilighet på Tøyen i Oslo med nesten en halv million visninger – omtrent 100 000 visninger mer enn den mest sette bilannonsen.

Nesten 400 000 så annonsen til finnbruker "Trojanmd1" for hans 2014-modell Tesla Model S. At Model S er en populær bil skal vi ikke nekte for, men det er nok den spesielle annonseteksten som gjorde utslaget her:

"Foruten å snuble rundt i garasjen i ladekabler eller fortvilelsen når man våkner om morgenen og kommer på at man har glemt å lade bilen, må man faktisk leve med skammen av å stå i kø i kollektivfeltet omgitt av Nissan Leaf og Mitsubishi i-Miev...."

Og...

"Du slipper å bli forstyrret av det forferdelige brølet en skikkelig V8`er kan gi fra seg. Her kan du sitte å nynne alle dine favorittsanger fra Blekkulfklubben... Ingenting slår å være en miljøforkjemper, hva?"

Den tydelig misfornøyde Tesla-eieren fra Sør-Trøndelag fikk ifølge Finn.no solgt bilen.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

 

FILMSTJERNE: Nest mest sette bilannonse og åttende mest sette annonse på Finn.no i 2016 var denne Dodge Charger'en fra filmen The Fast & The Furious 4.
FILMSTJERNE: Nest mest sette bilannonse og åttende mest sette annonse på Finn.no i 2016 var denne Dodge Charger'en fra filmen The Fast & The Furious 4. Foto: Skjermdump Finn.no

Superstjerne med fire gummihjul

Videre på listen følger det såkalte Pippi-huset i Horten (en småsprø og fargerik villa), superherskapelige Bekkemeren Gård i Lier til den nette sum av 38 millioner kroner, en sveitservilla med strandlinje nær Arendal, før en skikkelig filmkjendis på åttendeplass med over 300 000 visninger.

For den nette sum av 995 000 kroner kunne du sikre deg en 1968-modell Dodge Charger, kjent fra filmen The Fast & The Furious 4.

Bilen var ifølge selger en av tre såkalte "picture-cars" fra filmen. Én av disse skal ha blitt skadet og finnes derfor ikke lenger. Dokumentasjon og bilder fra Universal Pictures fikk du med på kjøpet.

Om bilen ble solgt eller ei vet vi ikke. Annonsen er ikke merket "solgt", men "utløpt". Noe som kan tyde på at bilen fortsatt tilhører finnbruker "Rune" i Drammen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning