Mest populært på Finn.no

Mye veteran, men ingen Tesla

Opel Commodore fra 1976 og en gammel «NAV-finansiert» Volvo 245, men ingen Tesla. Her er fjorårets mest besøkte bilannonser på finn.no.

FULL FINANSIERING: Topplisten billigste bil er ifølge eier hundre prosent finansiert av NAV. Dette smykket av en Volvo 245 selges for den nette sum av 10 000 kroner.
FULL FINANSIERING: Topplisten billigste bil er ifølge eier hundre prosent finansiert av NAV. Dette smykket av en Volvo 245 selges for den nette sum av 10 000 kroner. Foto: Faksimile finn.no
Publisert Oppdatert

«Du som kjøper må sørge for å videreføre "langefingern" min og spre den rundt i landets mest politisk korrekte nabolag som en kjønnssykdom i Ayia Napa. Ingen sv-politiker, miljøforkjemper, småbarnsmor, feminist eller olding skal få en god natts søvn etter å ha sett Ruth! La tomatsuppe-lakken brenne seg fast innerst i hornhinna og etterlate et permanent svimerke», skriver Finn-bruker «Emilststnilsen» i annonsen for hans 1978-modell Volvo 245 på finn.no.

Volvorghinien er fjorårets niende mest besøkte bilrelaterte annonse på markedsnettstedet finn.no.

Volvo 245-en er på langt nær eneste veteranbil på topp ti-lista. Tiende mest besøkte bilannonse i 2015 er for en klassisk muskelbil, en 1970 Chevrolet Camaro.

GAMMELT, MEN POPULÆRT: Veteranbiler går igjen på topp ti-lista over de mest besøkte bilannonsene på finn.no i 2015.
GAMMELT, MEN POPULÆRT: Veteranbiler går igjen på topp ti-lista over de mest besøkte bilannonsene på finn.no i 2015. Foto: Faksimile finn.no

Klassisk muskelbil finner vi også på fjerdeplass, her i form av en 1967-modell Ford Mustang Fastback ombygget til Shelby GT 500, kjent som Eleanor fra filmen Gone In 60 Seconds med Nicolas Cage i hovedrollen.

Også på sjuendeplass finner vi en veteran, en 1976-modell Opel Commodore til den nette salgssum av en kvart million kroner.

Stiv pris for en gammel Opel, tenker du kanskje, men dette er ingen vanlig Opel. Commodoren er godkjent med effektstinn V8-er fra Chevrolet Corvette under panseret, og skal ifølge selger gjøre 0–100 km/t på 4,8 sekunder.

I tillegg til en Aston Martin, finner vi ikke mindre enn tre Lamborghinier på topplisten – to nye og en gammel.

ELDST OG DYREST: De tre Lamborghiniene på topplista selges av samme firma. De to nye Aventadorene må se seg slått av en betydelig eldre og dyrere Diablo.
ELDST OG DYREST: De tre Lamborghiniene på topplista selges av samme firma. De to nye Aventadorene må se seg slått av en betydelig eldre og dyrere Diablo. Foto: Faksimile finn.no

De nye Aventadorene, som ligger til salgs til henholdsvis fem og fem og en halv million kroner, må se seg slått både på pris og i popularitet av en over tjue år gammel, lilla Diablo til den nette sum av 6,9 millioner kroner. Vi gratulerer med en tredjeplass på topp ti-lista.

En bobil, eller skal vi kalle det bo-lastebil, er fjorårets nest mest besøkte bilannonse – en Scania P420 fra 2006 med boenhet med to etasjer, fire doble soverom, bad og eget verksted til to og en halv million kroner.

Ifølge selger tok det to år og kostet 4,5 millioner kroner å bygge bobilen, som har en inventarliste som hentet ut fra en Øystein Sunde-sang.

BO(LASTE)BIL: Scania-lastebil med boenhet med to etasjer, fire soverom, bad og eget verksted var den nest mest besøkte bilannonsen på finn.no i fjor.
BO(LASTE)BIL: Scania-lastebil med boenhet med to etasjer, fire soverom, bad og eget verksted var den nest mest besøkte bilannonsen på finn.no i fjor. Foto: Faksimile finn.no

Her finner du både vannklosett og dusj, vaskemaskin med tørketrommel, sentralstøvsuger og tørkeskap til tøy, kjøkken med komfyr/stekeovn på gass, kjøleskap med frys, mikrobølgeovn, Femtiliters gasstank og strømaggregat, vannbåren varme, to klimaanlegg i bodelen og parabolantenne.

Mest søkt av bilrelatert innhold på finn.no i 2015:

  1. Hengerfeste - 148.802 søk
  2. Amg - 107.298 søk
  3. Skinn - 99.863 søk
  4. Hybrid - 89.735 søk
  5. Gti - 89.376 søk
  6. Tesla - 87.703 søk
  7. Innbytte - 82.808 søk
  8. Webasto - 82.082 søk
  9. Cosworth - 80.929 søk
  10. Russebil - 79.494 søk

Her mangler kun en danske med campingvogn.

Førsteplassen på fjorårets liste går til søtabror og superbilbyggeren Koenigsegg. CCXR-en er en av to registrerte Koenigsegg i Norge, og er registrert i 2008.

CCXR-en har 1018 hestekrefter, gjør 0–100 km/t på 3,1 sekunder, har en estimert toppfart på over 400 km/t og koster 8,5 millioner kroner.

Løp og kjøp!

HELT TOPP: Koenigsegg CCXR er en av verdens raskeste og dyreste biler, og kan nå den smykke seg med den gjeve førsteplassen på topp ti-listen over de mest populære bilannonsene på finn.no i 2015.
HELT TOPP: Koenigsegg CCXR er en av verdens raskeste og dyreste biler, og kan nå den smykke seg med den gjeve førsteplassen på topp ti-listen over de mest populære bilannonsene på finn.no i 2015. Foto: Faksimile finn.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning