VOLVO C70:

VOLVOS NYE COUPÉ-CAB

Volvo viser nå de første bildene av den nye C70, en coupé-cabriolet som kommer på markedet neste år.

42dbafce3ed62.jpg
42dbafce3ed62.jpg
Publisert Oppdatert
img
img
img
De første bildene og den første informasjonen om etterfølgeren til Volvos cabriolet C70 er nå klare. Bilen beholder det gamle navnet, men alt er nytt.

Ståltak

Størrelsesmessig er bilen omtrent som forgjengeren - altså en relativt rommelig bil med god plass til fire pluss bagasje.


Bilen er utviklet i samarbeid med Pininfarina, og har - som så mange andre nye cabrioleter i disse dager - et nedfellbart ståltak. Dermed er bilen en coupé og en cabriolet i samme bil.

Stiv

Ståltaket bidrar til lavere støynivå og bedre varmeisolasjon, men gjør også at strukturen blir stivere. Et hardt tak er jo dessuten sikrere ved en eventuell ulykke enn et stofftak.

- Bilen har en svært stiv struktur, og den er stabil, lett å kontrollere og dessuten morsom å kjøre, sier C70-prosjektleder Patrik Widerstrand i en pressemelding.

Kommer med diesel

Fireseteren får ved introduksjonen neste vår tre bensin-femmere under panseret, alle velkjente fra Volvos motorpalett.

Toppmodellen T5 har en turbomatet 2,5-liter med 220 hk og 320 Nm, og du kan velge mellom to suge-femmere med henholdsvis 170 og 140 hk. Neste høst vil du også kunne kjøpe den med en 2,4-liters diesel-femmer med 180 hk.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning