SPIONBILDER: VOLVO C30

Volvos minste ruller

Våre spionfotografer har nå knipset den kommende Volvo C30 under testing. Den ser dessverre ut til å bli noe tammere enn konseptet.

44b031cc791c8.jpg
44b031cc791c8.jpg
Publisert Oppdatert
img
img

Slik antar Automedia at Volvo C30 blir seende ut når den kommer på markedet.

Tidligere i år viste Volvo fram en tøff, kompakt konseptbil med navnet C30. Det ble raskt klart at bilen skulle produseres, og gå inn i rekken som våre naboers foreløpige minste modell.

Nedtonet

Våre spionfotografer har tatt bilder av den under vintertesting, og bildene avslører litt informasjon rundt bilen. Det viktigste er vel at linjene og detaljene på produksjonsversjonen av Volvos Golf-konkurrent ser ut til å bli ganske så kraftig nedtonet i forhold til konseptet.

Volvo C30 er bygget på samme plattform som blant andre Ford Focus og Volvo S40/V50. Men den blir rundt 25 centimeter kortere enn S40. Interiøret blir heller ikke like friskt som det konseptmodellen hadde; regn med et S40/V50-liknende utseende med et luftig miljø og en frittstående midtkonsoll.

Hybrid på vei

C30 vil få en rekke firesylindrete bensin- og dieselmotorer under panseret, men siden både Volvo og moderselskapet Ford både er på leting etter hybriddrivlinjer og driver med utvikling av slikt selv, er det mye som tyder på at en hybrid-C30 er på vei.

Den ferdige Volvo C30 skal vises neste vår, og kommer på markedet neste høst. Vi antar at Volvo vil posisjonere den i den litt finere og dyrere delen av kompaktsegmentet, mot konkurrenter som Audi A3 og BMW 1-serie.

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning