Vintermoro med F1-gutta

Ferrari har en morsom tradisjon: hvert år arrangerer de en kombinert skiuke med pressekonferanse. I år kjørte de også et litt spesielt slalåmrenn.

Marc Gené, Luca Badoer, Kimi Räikkönen og Felipe Massa.
Marc Gené, Luca Badoer, Kimi Räikkönen og Felipe Massa.
Publisert Oppdatert

SE BILDENE FRA SKIBAKKEN

F1-gutta til Ferrari og Ducatis racingmotorsyklister har en god del harde dager på jobb. Det tradisjonsrike Wrooom er nok et hyggelig avbrekk i hverdagen. Den kombinerte pressekonferansen for F1- og motorsykkeljournalister og morouka for førerne ble i år - som vanlig - arrangert i Madonna di Campiglio.

Ikke bare skilek
Etter at pressen hadde fått sitt av informasjon om førere, bilen, tanker og planer, kunne førerne hygge seg i skibakken. I tillegg til tradisjonelle skirenn, middag på fjelltoppen etterfulgt av fakkelopplyst skikjøring ned igjen, snowboardkjøring og slikt, måtte de selvsagt også kjøre litt bil.

Teamene var naturligvis klare på forhånd: Ferrari mot Ducati. Moderselskapet Fiat stilte opp med et knippe spesialpreparerte Panda 4x4, ombygget til beltedrift.

På glattisen
Vi vil nok tro at gutta synes det var artig å kjøre "beltevognene" i slalåmløypa - og øvelsen kom nok godt med, siden de også skulle kjøre løp på en hockeybane spesielt preparert for Ducati- og Ferrari-førerne.

Hvem som stakk av med seieren av Ducati-førerne Casey Stoner og Loris Capirossi, eller Ferrari-førerne Felipe Massa og Kimi Räikkönen - med bistand fra testførerne Marc Genè og Luca Badoer - det sies det imidlertid ingen ting om.

Men det var nok moro!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning