Unik mulighet:

VINN TUR TIL LAS VEGAS

Skal du kjøre det nye racing mesterskapet for gatebiler i år har du en unik mulighet. Førerne med de fineste og mest velbygde bilene kjemper om en tur til Las Vegas.

Publisert Oppdatert

imgVi Menn og firmaet Gatebil arrangerer i år en konkurranse hvor målet er å kåre Norges råeste gatebiler. I klassen styling sier det seg selv hva som gjelder, men i klassen sport er det en forutsetning at bilen fungerer godt på bane.

 

Det er ingen forutsetning at deltakerne må delta i den nye Gatebil serien, men alle bilene som skal kjøre i det nye mesterskapet er potensielle deltakere i klassen sport i vår store konkurranse.

 

Hvor mye penger man har brukt på bilen spiller ingen rolle, men ekspertjuryen vil legge vekt på originale løsninger, hvor velbygd bilen er og hvor godt den fungerer ute på banen.

imgRacing med gatebilen

Gatebil Racing Serie fungerer på samme måte som Roadsport, bortsett fra at bilene ikke skal være sportsbiler, men vanlige sedaner. På samme måte som roadsport deles mesterskapet inn i tre ulike klasser etter forholdet mellom vekt og effekt. Alle bilene må være registrert.

 

BMW'en på bildet skal gå i klasse to, altså den nest raskeste klassen. Det er en helt standard BMW M3 med 195 hestekrefter. Det eneste som er byttet er støtdemperne, stolene, samt at det er satt i veltebur og annet sikkerhetsutstyr som kreves. (se større reportasje i Vi Menn Bil nr. 3)

 

Men en slik bil kan man faktisk kjøre til banen på hjulene - være med i et ordenltlig billøp - for så å kjøre hjem igjen, slik at man rekker en tur på stripa lørdag kveld

imgSema Show i Las Vegas

Både biler fra Roadsport og Gatebil serien har en unik mulighet til å vinne en tur til Las Vegas. Førstepremien i både Sport og Styling er nemlig en tur for to til Sema Show i Las Vegas fra den 4. til den 7. november.

 

Sema Show er verdens største messe for ettermarkedet til bilindustrien. Messen blir også viktigere og viktigere som en ren bilutstilling, og det her man ser trendene på styling først.

 

For å melde seg på konkurransen er det bare å sende en mail til [email protected] med noen bilder og litt informasjon om bilen. Juryen vil plukke ut ti biler i hver kategori (sport og styling), som vil bli presentert nærmere i Vi Menn Bil. Vinnerne vil bli kåret på det siste Gatebil-treffet på Rudskogen den 21. september.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning