Swedish Touring Car Championship:

TOMMY RUSTAD TIL VOLVO?

Tommy Rustad skal kjøre STCC – The Swedish Touring Car Championship – denne sesongen. Selv er Tommy hemmelighetsfull, men mye tyder på at han skal kjøre Volvo.

Publisert Oppdatert

img

Ifølge de opplysninger Vi Menn Online sitter inne med, tyder mye på at Tommy Rustad skal kjøre STCC for Volvo denne sesongen. Volvo har offisielt trukket seg ut av både ETCC og STCC. Det kommer likevel Volvo-biler til start både i Sverige og Europa, men da i privat regi.

 

De fleste toppteamene i STCC - BMW, Audi og Honda - har allerede sine førere klare, mens Volvo fortsatt holder kortene tett inntil brystet. Det vil nok ikke overraske mange om Jan "Flash" Nilsson blir både teamsjef og fører, og etter det vi kjenner til, blir Tommy Rustad den andre føreren.

 

- Det positive med Volvo er at det er en veldig bra bil. Det er kanskje ikke så lett å ha din egen teamsjef som teamkamerat, men "Flash" har vist tidligere at han aksepterer at noen andre kjører fortere enn han, så det vil nok løse seg. Men det er ikke dermed sagt at jeg skal kjøre Volvo, sier Tommy Rustad til Vi Menn Online.

img

 

Tommy sier videre at han må betale for å kjøre racerbil også denne sesongen, og at testingen sannsynligvis starter i slutten av februar.

- Ingen offisiell Volvo- satsing

- Det blir ingen offisiell Volvo- satsing selv om det kommer to Volvo-biler til start i STCC, sier informasjonssjef i Volvo Norge, Tore Løvig, som innrømmer at han har vært i kontakt med Tommy Rustad i vinter.

 

Mye tyder altså på at vår fremste racerfører skal kjøre Volvo denne sesongen. Selv sier Tommy at han håper å offentliggjøre sine planer i neste uke.

 

Skulle det ikke bli Volvo, kan Seat være et annet alternativ. Picko Troberg kommer trolig til start med to Seat Toledo-biler, men det er ikke offentliggjort hvem som skal være førere.

 

[email protected]

 

RELATERTE SAKER:

- Erlandsen fortsetter i Audi

- STCC blir som EM

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning