SPIONBILDER: CHRYSLER VOYAGER

Tøffeste folke-frakteren i gata

Neste generasjon Chrysler Voyager ser ut til å bli den tøffeste MPV´en i gata – uten at det går på bekostning av det praktiske.

44e8a87acff64.jpg
44e8a87acff64.jpg
Publisert Oppdatert

Chrysler Voyager er en praktisk bil, med en del veldig kjekke løsninger. Behagelig å kjøre er den også, samtidig som den byr på et førermiljø som kjennes påkostet.

Macho-MPV
Chrysler - og søstermerkene Dodge og Jeep - vil ha en større andel av det europeiske markedet. Og et av våpnene i denne kampen, er design. Chrysler 300C er jo ikke akkurat en bil man overser helt uten videre, og nå vil Chrysler også videreføre dette formspråket til neste generasjon Voyager.

MPV´en får et markant frontparti og kraftige linjer. Samtidig blir den lang og høyreist - og den får helt sikkert muligheten for en tredje seterad.

Bilen utvikles i samarbeid med Volkswagen - de har jo kun den aldrende Sharan i denne klassen. Ford-samarbeidet som Sharan er et resultat av er avsluttet, og de trenger sårt en ny og mer moderne stor-MPV.

Helt ny, men beholder det gode
Bilen blir helt ny, både innvendig og utvendig. Men våre kilder rapporterer at elementer som den svært praktiske "S tow-and-go"-seteløsningen skal videreføres når bilen skal vises i produksjonsklar versjon i januar neste år.

Under panseret får kunden velge mellom flere fire- og sekssylindrete motorer, og helt sikkert også med dieselmotorer. Og i følge rykter står sterke krefter hos Chrysler også på for at bilen skal bli tilgjengelig med en bensin-V8.

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning