STARTECH PT CRUISER CABRIOLET

TØFFERE PT-CAB

Nå som PT Cruiser har kommet i toppløs versjon, var det jo ikke annet å vente enn at tyske tunere kaster seg over den. Her er Startechs versjon.

Publisert Oppdatert

Tyske Startech har i en årrekke tatt for seg Jeep, Dodge og Chrysler. De ordner på understellet og gir bilene flottere hjul, og de pynter på bilens ytre og indre med alle tenkelige produkter. I tillegg trimmer de motorer og selger deg bremser som står i stil.

Mye blankt

Nå har altså tiden kommet til PT Cruiser i åpen versjon. Og det er i hovedsak det visuelle Startech har tatt seg av i første omgang. På en retrobil som PT Cruiser passer det seg jo med blanke detaljer, og den tyske tuneren svikter ikke.

Til PT-cab'en kan du få deg en rekke forkrommede detaljer. I fronten får du  både grill, luftinntak og pyntelister i blank utførelse. Frontlyktene har fått forkrommede rammer, og på panseret finner vi blanke vindusspylerdyser.

Bakover finner vi speilhus og dørhåndtak i samme høyglanspolerte utførelse. Hekken har også fått både pyntelister og lignende krom-rammer som frontlyktene, og med et sett beskyttende og pyntende rør i rustfritt stål rundt om blir pakken komplett.

Nitten tommer ganger fire

Startech leverer også sportseksos med forkrommede utblås, for flottere utseende og lyd. Hvite blinklys er jo en selvfølge, det samme er større felger. På dette området leverer de opptil 19 tommer store valser av eget design, og skodd med 225.35-dekk skulle hjulspinn være bortimot eliminert.

Lavere bakkeklaring er jo også en av hovedingrediensene i en stylet bil. Til PT-cab'en gir Startech valget mellom egenutviklede senkefjærer for 30 millimeter lavere klaring, eller du kan få et komplett sportsunderstell med fjærer og dempere som skal gi en enda mer sportslig oppførsel på veien.

Som du måtte ønske

Siden Startech har sin egen interiør-skredder, kan jo heller ikke interiøret forbli urørt. Kunden kan selv velge farge og design på skinninredningen, i tillegg til at man kan få ettermontert setevarmere om man vil. Nytt ratt og en haug med små detaljer hører også med: pedaler, girspak, låsepinner og bryterne til air-condition-anlegget er tilgjengelig i polert aluminium.

Det hele kompletteres med nye gulvmatter og krom-ringer rundt instrumentene, og Startech monterer også inn navigasjon, DVD-spiller og et par LCD-skjermer om du betaler nok.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning