Tøff Suzuki-crossover

Suzuki har nettopp presentert et tøft konsept for en stor familiebil. Snart viser de en sportslig crossover over samme lest.

Concept Kizashi 2 hinter om tøffe takter fra Suzuki.
Concept Kizashi 2 hinter om tøffe takter fra Suzuki.
Publisert Oppdatert

På den nylig avsluttede Frankfurt-utstillingen presenterte Suzuki det tøffe og flotte Kizashi-konseptet. Denne bilen skal hinte om en kommende bil i samme klasse som Toyota Avensis og Volkswagen Passat, og de har planer om å lansere denne bilen om få år.

Noe nytt
- Om vi skal tilby en bil i dette segmentet, må vi tilby noe nytt, sa Suzuki da de viste Kizashi. De vil spille på en kombinasjon av følelser og pris med den kommende bilen. Den skal være morsom å kjøre, den blir firehjulsdreven, og kommer som en hybrid.

I slutten av denne måneden arrangeres Tokyo Motor Show, og der skal Suzuki presentere Concept Kizashi 2. Den nye bilen er en sporty crossover med de samme tøffe designtrekkene som den første Kizashi.

Største noensinne
Under panseret har den en 3,6-liters V6 - den største motoren som er brukt i en Suzuki noen sinne - paret med en sekstrinns automatkasse. Også her snakker de om en hybridløsning.

Så nå har Suzuki altså presentert to tøffe konseptbiler på samme lest. Mye tyder på at de mener alvor.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning