RACEKLAR MORGAN AERO 8:

TIL SALGS PÅ EBAY

Nettauksjoner er blitt en viktig markedsplass for små og større ting og tang. I dag, 15. november, legges et noe spesielt objekt ut for salg.

Publisert Oppdatert

For litt siden ble det satt ny prisrekord på den britiske avdelingen av nettauksjonssiden eBay. En Ferrari Enzo ble solgt for over 500 000 britiske pund, eller nærmere seks millioner norske kroner.

Le Mans, Spa og så videre

I dag, 15. november legges en enda mer spesiell bil ut for salg. Morgan-teamet skal auksjonere bort en Morgan Aero 8 GTN, en ferdig racerigget bil som stilte til start i årets Le Mans, på Spa Francorchamps og på Sebring.

Bilen er kjørt av den tidligere F1-føreren Jacques Lafitte, og navn som Adam Sharpe, Neil Cunningham, Keith Ahlers og Steve Hyde har også hatt gleden av å ratte bilen.

Alle servicer fulgt

Annonsen mangler de vanlige flosklene som "damekjørt", "kun en eier", og "uskadet bil". Men de kunne kanskje lagt inn noen linjer med "aldri vinterkjørt", "alle servicer fulgt", "røykfri" og kanskje også "mye påkostet"?

Morgan´en kommer med en haug med reservedeler, og skal i teorien være klar for løp. Bilen er bygget som en tradisjonell Morgan - med ramme i asketre - men er rigget som en fullblods racer. Under panseret finner vi en 4,4-liters BMW-V8 med bortimot 500 hk.

Bli-kjent-kurs

Og forresten, om du skulle være så heldig å få vinnerbudet på bilen, gir Morgan-teamet med en todagers "bli kjent med din nye bil"-seanse. Denne tiden skal i all hovedsak benyttes på bane og i pit´en, slik at du kan få fullt utbytte av nyanskaffelsen.

Interessert, eller like nysgjerrig som oss på utfallet? Besøk www.ebaymotors.co.uk, og sett in "Morgan Le Mans" i søkefeltet.

 

[email protected]

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning