Testes på Ringen

BMW coupévariant av minstemann 1-Serie nærmer seg. I disse dager testes en nær umaskert bil på Nürburgring.

BMW vil møte entusiastene som ønsker seg en lettere og enda mer kjørbar coupé enn 3-Serie. Foto: Automedia
BMW vil møte entusiastene som ønsker seg en lettere og enda mer kjørbar coupé enn 3-Serie. Foto: Automedia Foto: Automedia, Inh. Andreas Conradt
Publisert Oppdatert

BMW 1-Serie Coupé - Se bildene

I februar kunne vi vise bilder av coupévarianten av BMW 1-Serie, en bil som skal overta arven fra tidligere tiders kompakte, lette og kjøreglade BMW-coupéer. 3-Serie er jo tross alt blitt en stor og forholdsvis tung bil.

I disse dager testes 1-Serie Coupé på den beryktede Nürburgring, der kjøreegenskapene virkelig blir satt på prøve. Og bildene vi har fått fra våre spionfotografer, viser for første gang hvordan det bakre vinduet og C-stolpen blir seende ut.

Flere seksere
Siden BMW ikke vil selge noen firesylindrete 1-Serie-modeller i USA, og siden bilen tross alt skal selges der borte, betyr det at vi kan vente oss et utvidet knippe med sekssylindrete motorer i bilen.

Den herlige, tre liter store rekkesekseren som sitter i 130i kommer helt sikkert også i coupéen, og alt tyder også på at den turbomatede treliteren som sitter i 335i skal på plass. Med 306 hk vil den sannsynligvis bli kalt en M-modell, selv om M1-navnet av tradisjonelle hensyn visstnok ikke skal brukes.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning