KIA KCD-II:

SYVSETER-KONSEPT FRA KIA

Det blir stadig flere SUV-modeller å velge mellom. På Detroit-messen på nyåret skal Kia vise sin nyeste; en sjuseter hakket større enn deres Sorento.

Publisert Oppdatert

Vi er ikke i tvil om at Kia er på rett spor. Den koreanske bilprodusenten har lansert den ene flotte bilmodellen etter den andre, med den rimelige kompakt-SUV´en Sportage som foreløpig siste nytt.

Fullvoksen

Vi har stor sans for Kia Sorento, og selv om den ikke har gjort så altfor store innhugg på salgsstatistikkene er den norske importøren fornøyd med salget. Kia Sportage viser samme gode takter som Sorento; flott følelse av kvalitet, flott komfort, og det hele til en hyggelig pris.

På Detroit-messen rett over nyttår skal Kia vise konseptmodellen KCD-II, en bil designet i Hyundai og Kias felles studio i California. Konseptet har de vitale målene 4,88 x 1,97 x 1,90 (lengde x bredde x høyde), og akselavstanden er 2,95 meter.

Dette gjør den større enn Sorento i alle retninger, og stiller den i klasse med de virkelig store SUV´ene. Dermed skulle grunnlaget ligge til rette for at de sju passasjerene - fordelt på tre seterader - har rikelig med plass.

 

[email protected]

 

 

 

 

 

 

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning