Svart og sint

Den tyske Mercedes-tuneren Kicherer har nå tatt seg av den ansiktsløftede SL. 605 hk i en åpen bil virker hyggelig.

De større luftinntakene i fronten gir V12´en og bremsene mer kjølende luft.
De større luftinntakene i fronten gir V12´en og bremsene mer kjølende luft.
Publisert Oppdatert

Tyske Kicherer leverer trimming, styling, understell, hjul og annet til de aller fleste Mercedes-Benz-modellene. Nå har de tatt for seg den ansiktsløftede SL 600, med et sint resultat.

K 60 EVO Black: Se bildene her

K 60 EVO Black er navnet Kicherer har gitt bilen. Under panseret har den en biturbomatet V12 på 605 hk, noe som gjør at den sprinter til hundre på 4,3 sekunder og til 200 km/t på 14,2 sekunder. Toppfarten er elektronisk begrenset til 300 km/t. Og V12´en puster ut gjennom et nytt eksosanlegg, laget for å frigjøre mer lyd og kraft.

Bedre i stor fart
Kicherer har gitt bilen en ny aerodynamikk-pakke, som de selv kaller stylingsettet. Den nye frontfangeren skal reduserer løftekreftene i stor fart, og bidrar til et sintere utseende. Større luftinntak gir også motor og bremser mer kjølende luft.

Bak har den fått en diffuser, som også skal bidra til riktige luftstrømmer og øke marktrykket i høy fart. Stylingbitene er laget i karbonfiber, men du kan bestille de i plast også, om du vil. Bilen har også fått litt mørkere baklys, og bakluke og sidespeil i karbonfiber.

Mer karbon, mer sport
SL´en har fått tunerens egendesignede felger i 20-tommers størrelse, kledd med 255/30-dekk foran og 305/25-dekk bak. Senkesettet for det aktive understellet gir 25 millimeter lavere bakkeklaring, og de nye, enorme bremsene skal bidra til en trygg kjøreopplevelse.

Innvendig har Kicherer gitt bilen et F1-inspirert ratt med girskift-hendler i karbonfiber, og en hel haug med karbonbiter rundt omkring skal gi det rette, sportslige preget.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning