AUTOFIL-MESSEN 2004:

STORSLÅTT BILFEIRING

Fra 3. til 7. november feires bilen i Norge, med en stor messe på Norges Varemesse på Lillestrøm. Vi har besøkt messen, og kan fortelle om mye flott, mye nytt og mye spennende.

41890bf2de9a9.jpg
41890bf2de9a9.jpg
Publisert Oppdatert

Årets bilutstilling kommer som kjent like etter den store, internasjonale Paris-utstillingen, og på denne tiden av året er det mange nyheter i bilverdenen.

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Renault Modus

På Lillestrøm kan du se de aller fleste bilmodellene som selges her i landet, i tillegg til å oppleve en europapremiere og flere norgespremierer. Utstillere har også fått tak i biler som ikke akkurat er dagligdags her i landet.

Flerbruk og familie

Naturlig nok er fokus rettet mot de største trendene i bilmarkedet. Flerbruksbiler er viet stor plass, og på messen kan du både oppleve Peugeot 1007 og Renault Modus.

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Mazda 5

Mazda 5, produsentens nyeste familefrakter, er også på plass - selv om den ikke kommer på markedet før om et år. Alle disse tre bilene har for øvrig norgespremiere på Lillestrøm i disse dager.

Man kan også se den nye, kjøreglade Ford Focus, den store Hyundai Sonata er på plass, og Citroën viser sin nye C4 i tre- og femdørsvariant. Chryslers stasjonsvognutgave av den barske 300C er også verdt en kikk.

Miljø og sport

Miljøvennlige biler er også viet en del plass, med særlig fokus på hybriddrift. Lexus viser sin kommende RX 400H, som med en stor V6-bensinmotor kombinert med elmotorer tilbyr store krefter med et hyggelig forbruk.

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Chrysler 300C Touring

Opel har tatt med en kuriositet; den dieseldrevne konseptsportsbilen Eco Speedster. Toyotas hybriddrevne Volta-konsept er også på plass, det samme er Saabs biofuel-9-5 - som kan kjøres på både etanol og bensin fra samme tank.

Biler for de fleste

Skikkelige supersportsbiler hører også hjemme på en bilmesse, og på Lillestrøm kan du for eksempel se Koenigsegg CCR - som gjør 0-100 km/t på 3,2 sekunder og skal toppe 395 km/t før fartsvinden tar overhånd. En Ferrari F50 er på plass, i tillegg til en god del annet snacks.

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Koenigsegg CCR

Men på Lillestrøm finnes også biler som er ekstreme på en annen måte; en rekke modifiserte gatebiler er utstilt, og blant bilstereofolket gjelder det som alltid å være helt verst.

Klassisk

Man kan også benytte tiden til å nyte synet av eldre biler, både originale klassikere, raceriggete biler og kustomiserte amcars er til stede i rikelig monn.

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Bilstereo-folket er helt verst!

I tillegg til de utstilte bilene er det en rekke salgsboder, både for bilutstyr og andre mer eller mindre bilrelaterte artikler. En rekke tuningfirmaer er på plass for å vise hva de kan, og du kan få kjøpt deg både flotte bilmodeller, klær og flotte tegninger med bilrelatert motiv.

Kort fortalt: Bilmessen på Lillestrøm byr på noe for de aller fleste, og vi kan trygt anbefale å besøke Norges Varemesse de nærmeste dagene. Kikk innom www.messe.no/autofil for å lese mer om messen.

 

[email protected]

 

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Opel Eco Speedster

 

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Den nye Hyundai Sonata

 

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Også amcars er på plass!

 

Klikk for å se større bilde i nytt vindu

Lexus RX 400h kombinerer bensinmotor og elmotorer for høy effekt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning