WROOM FERRARI MEDIA SKI EVENT:

STJERNENES SNØLEK

Hva gjør Ferraris F1-stjerner om vinteren? Selvfølgelig akkurat det samme som oss andre – de oppsøker snø og is for fartsfylt lek og moro!

400cfb5e08afb.jpg
400cfb5e08afb.jpg
Publisert Oppdatert
img

SCHUMACHER PÅ SNØ...

Når Ferrari samler sine nærmeste samarbeidspartnere og mediakontakter for å sparke i gang årets sesong, er det fart, spenning og moro for alle pengene.

 

Og når F1-stjernene Michael Schumacher og Rubens Barrichello møtes til dyst, blir det action, selv om asfalten er byttet ut med is.

 

"Wroom Ferrari Media Ski Event" er Ferraris navn på årets happening i Italia, og "Wroom" kan man trygt si at det ble.

 

Etter en runde med testkjøring av Fiat Panda på snødekte veier, var det tid for et skikkelig race mellom F1-førerne, Ferrari-testførere og Ducatis MotoGP-førere.

img

... OG PÅ IS

Is-action

F1-stjernenes faste arbeidsplass har et enormt veigrep, med dekk som nærmest klistrer seg til asfalten og store vinger som presser bilene til bakken. Kontrasten var derfor stor til det mest populære underholdningsinnslaget denne kvelden: ice-karting, gokartkjøring på isbane. De to mest ihuga kamphanene var selvfølgelig Barrichello og Schumacher.

 

Men når man først befinner seg i de italienske alpene, kommer man jo ikke unna å teste de flotte alpinbakkene. Schumacher fikk stor nytte og glede av sine erfaringer fra Trysilfjellet, og forserte den oppsatte løypa i god stil.

 

Vi regner med at Schumacher, Barrichello og de andre ikke syntes pressekonferansen var det store høydepunktet disse dagene.

 

[email protected]

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning